Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Madrido derbyje – aistruolių sustabdytos rungtynės ir „Atletico“ išplėštos lygiosios

Ispanijos futbolo čempionate įvyko karštas Madrido derbis, kuriame „Atletico“ savo stadione su „Real“ sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0).
Angelis Correa
Angelis Correa / AFP nuotr.

Pirmasis rungtynių įvartis buvo pelnytas 64 min., kai po standartinės padėties šeimininkų baudos aikštelėje kamuolys atiteko Ederui Militao, o brazilas stipriu smūgiu su rikošeto pagalba pasiuntė jį į tinklą.

Netrukus, „Real“ vartininko Thibaut Courtois paerzinti, „Atletico“ aistruoliai tribūnose ėmė siautėti taip, kad teisėjui teko rungtynes kuriam laikui sustabdyti ir išsiųsti komandas į rūbines. Aistroms aprimus, ekipos grįžo į aikštę ir pratęsė rungtynes.

Nuo pralaimėjimo „Atletico“ išsigelbėjo jau per teisėjo kompensuotą laiką – 96 min. nuošalės išvengęs Angelis Correa įveikė „Real“ vartininką ir išlygino rezultatą.

Po poros minučių „Atletico“ dar liko be pašalinto Marcoso Llorente, bet oponentai šiuo pranašumu pasinaudoti nebespėjo.

Po šių lygiųjų „Real“ savo sąskaitoje turi 18 taškų ir Ispanijos čempionate atsilieka tik nuo 3 taškais daugiau turinčių „Barcelona“ futbolininkų. Pastarieji 8 ture šeštadienio vakarą netikėtai Pamplonoje pralaimėjo „Osasuna“ ekipai 2:4.

16 taškų turintis „Atletico“ lieka trečias.

Per kitas sekmadienio rungtynes Sevilijos „Real Betis“ pranoko Barselonos „Espanyol“ 1:0 (0:0), o Vigo „Celta“ su „Girona“ ir Bilbao „Athletic“ su „Sevilla“ sužaidė lygiosiomis 1:1.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas