Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Man City“ vedlys dėl ateities klube spręs tik po UEFA verdikto

Belgijos rinktinės ir „Manchester City“ klubo žvaigždė Kevinas De Bruyne šį sezoną vėl yra sveikas ir demonstruoja įspūdingą futbolą, kuris yra vertas kiekvieno jam mokamo svaro. Saugas kol kas lieka ištikimas „miestiečiams“, tačiau apie tolimesnę ateitį klube spręs tik sulaukęs UEFA sprendimo.
Kevinas de Bruyne'as.
Kevinas de Bruyne'as. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vasario mėnesį „Man City“ buvo pripažinti kaltais dėl rimtų UEFA finansinio sąžiningumo žaidimo pažeidimų, o bausmė už tai – du metai be jokių tarptautinių turnyrų.

Klubas apeliavo tokį teismo sprendimą ir nors tarptautinis sporto arbitražo teismas dėl koronaviruso pandemijos sprendimo šiuo metu priimti negali, daugelis neabejoja, jog bausmė sumažinta nebus.

28-erių belgas, į Mančesterį atvykęs 2015 metais, išreiškė pasitikėjimą savo komanda, tačiau priduria, kad du metai be Čempionų lygos – labai daug.

„Dabar tiesiog laukiu. Klubas mums pasakė, kad tokį sprendimą apeliuos ir yra beveik visu 100 procentų tikri savo teisumu.

Pasitikiu savo komanda. Kuomet bus išplatintas galutinis sprendimas, tuomet viską pergalvosiu ir aš. Du metai be Europinio futbolo būtų labai daug. Jei tai būtų vieneri metai, tuomet mąstyčiau“, – HLN kalbėjo futbolininkas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas de Bruyne
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kevinas de Bruyne

Pastaraisiais mėnesiais K.De Bruyne buvo siejamas su Madrido „Real“.

Šiame sezone belgas pasižymėjo 9 tiksliais smūgiais, tačiau ypatingai išsiskyrė savo puikiu aikštės matymu. Net 16 rezultatyvių perdavimų savo kolegoms „Premier“ lygoje atlikęs saugas pagal šį rodiklį yra nepavejamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai