Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Man Utd“ priklausantis futbolininkas karantino metu prigautas rūkant ir lošiant

„Manchester United“ klubui priklausantis gynėjas Marcosas Rojo smarkiai prisidirbo. Po socialinius tinklus spėjo išplisti vaizdo įrašas, kuriame argentinietis nepaiso karantino taisyklių ir smagiai praleidinėja laiką su draugais – rūko bei žaidžia pokerį.
Marcusas Rojo
Marcusas Rojo / „Scanpix“ nuotr.

Nors vaizdo įrašas, kuriuo pasidalino 30-mečio futbolininko vyresnysis brolis Franco, greitai buvo ištrintas, pro „Manchester United“ klubo akiratį šis įvykis neprasprūdo.

Ne tik sportinio režimo, bet ir karantino, kuris Argentinoje liks įvestas bent iki gegužės 10 dienos, nesilaikymas M.Rojo garantavo rimtą pokalbį su Mančesterio klubo vadovybe.

Šią žiemą futbolininkas buvo išnuomotas į Argentinos stipriausioje futbolo lygoje rungtyniaujančią „Estudiantes“ ekipą, kurioje ir prasidėjo gynėjo karjera.

Nuo 2014 metų „Man Utd“ ekipoje apsistojęs M.Rojo iš pradžių buvo vienas iš rotacijos futbolininkų, tačiau visiškai nepritapo Oles Gunnaro Solskjaerio schemose.

Argentinietis prisijungė prie rimtos „Premier“ lygoje rungtyniaujančios „blogiukų“ kompanijos, pažeidusios karantino taisykles – Jacko Grealisho („Aston Villa“), Moise'o Keano („Everton“) ir Kyle'o Walkerio („Manchester City“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai