Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester City“ puolėjui nusispjauti į elgetaujančią narkomanę motiną

100 tūkst. svarų per savaitę uždirbantis „Manchester City“ ispanas Nolito visiškai nesirūpina savo motina, kuri priversta elgetauti šalia prekybos centrų, kad išgyventų, rašo „Mirror“.
Nolito
Nolito / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Manchester City

46-erių Rocio Agudo Duran, Nolito motina, pusę savo gyvenimo buvo priklausoma nuo narkotikų, užsiiminėjo prostitucija ir nemažai laiko praleido kalėjime. Dabar moteris, tikina, bando stotis ant kojų, bet nesulaukia Nolito pagalbos.

Nolito, kurio pilnas vardas yra Manuelis Agudo Duranas, užaugino seneliai, kuriuos ir laiko tikraisiais savo tėvais.

Teigiama, jog Nolito su gimdytoja nebendrauja nuo 2015 metais įvykusio kivirčo, kai futbolininkas nusamdė svetimą namų tvarkytoją, nors šio darbo prašėsi pati motina.

„Jei nori prašinėti išmaldos prie prekybos centrų, taip ir daryk. Jei nori vogti, vok“, – tokia žinute motinai atsakė futbolininkas, kai ši papriekaištavo, jog Nolito samdosi svetimą kambarinę.

Rocio Agudo Duran, Nolito motina

Rocio augina šešerių metų dvynius Candelą ir Jesusą, kurių susilaukė būdama kalėjime. Šie vaikai iki 3 metų su Nolito motina ir gyveno kalėjime.

„Įnikau į narkotikus, kai man buvo 17 metų ir kai buvau išvaryta iš namų po vieno konflikto. Nolito tuo metu buvo beveik 2 metų amžiaus. Papuoliau į blogą aplinką, pradėjau vogti, bet daugiausiai pinigų gaudavau iš prostitucijos“, – pasakojo Rocio.

Nolito motina elgetauja prie prekybos centrų

„Esu tikra, kad nė vieno „Premier“ lygos futbolininko motina negyvena taip, kaip esu priversta gyventi aš. Dabar jis nustojo mokėti už mūsų būsto nuomą. Man baisu, kad galiu būti išmesta į gatvę su dviem mažamečiais vaikais“, – britų leidiniui pasakojo Ispanijoje gyvenanti Nolito motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas