Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ atsitiesė ir pasinaudojo konkurentų kluptelėjimu

Anglijos futbolo čempionate „Manchester United“ atsitiesė po 2 pralaimėjimų iš eilės ir turnyro lentelėje vėl pavijo taškus praradusią „Newcastle“ komandą.
Alejandro Garnacho ir Erikas ten Hagas.
Alejandro Garnacho ir Erikas ten Hagas. / REUTERS nuotr.

Mančesterio komanda namie 2:0 įveikė „Wolverhampton“ komandą, o įvarčius pelnė Anthony Martialis (32 min.) ir Alejandro Garnacho (90+4).

Po šių rungtynių „Manchester United“ turi 66 taškus ir pasivijo trečiąją vietą turnyro lentelėje užimančius „Newcastle“ futbolininkus.

Pastarieji išvykoje su vienais autsaiderių „Leeds“ sužaidė lygiosiomis 2:2. Šeimininkams įvarčius pelnė Luke'as Aylingas (7) ir Rasmusas Kristensenas (79), o Niukastlo ekipoje dukart pasižymėjo Callumas Wilsonas, 31 ir 69 min. įmušęs baudinius. Savo galimybę įmušti baudinį turėjo ir „Leeds“, tačiau Patrickas Bamfordas ją 28 min. paleido vėjais.

Per kitas rungtynes eilinį kartą taškus prarado Londono klubai „Tottenham“ ir „Chelsea“. Pirmieji Birmingame 1:2 pralaimėjo „Aston Villa“ ekipai, o antrieji namie sužaidė 2:2 su „Nottingham“.

Per kitas šeštadienio rungtynes „Crystal Palace“ namie 2:0 nugalėjo „Bournemouth“, o „Fulham“ išvykoje tokiu pat rezultatu įveikė „Southampton“. Pastarasis klubas po šio pralaimėjo prarado visas viltis išlikti „Premier“ lygoje ir jau žino, kad kitą sezoną žais laipteliu žemesnėje lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas