Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester United“ legenda užstojo J.Mourinho: „Tai nėra nesėkmingas periodas“

„Manchester United“ legenda Gary Neville'as užstojo Jose Mourinho, ragindamas klubo gerbėjus nusiraminti. Pasak jo, klubas nėra krizėje ir apie portugalo pasitraukimą iš pareigų net nereikėtų kalbėti.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

„Pamirškite viską. Jei J.Mourinho dabar paliktų Old Trafordą, per dvejus su puse metų jis būtų laimėjęs du trofėjus, pralaimėjęs FA taurės finalą, užėmęs antrą vietą lygoje ir dukart patekęs į Čempionų lygą“, – „Manchester Evening News“ aiškino G.Neville'as.

„Jam priklauso geriausias rezultatas „Premier“ lygoje nuo tada, kai komandą paliko Alexas Fergusonas. J.Mourinho tai primintų, jei jis paliktų klubą dabar. Mes tiesiog į viską žiūrime iš tobulybės taško.

Jei būtumėt pasakęs, kad turėsime tokį trijų metų periodą, kai buvau vaikas, būčiau nukirtęs jums ranką. Kai buvau vaikas, mes telaimėjome dvi FA taures per 11 metų!“

G.Neville'as sako suprantąs, kad šiandien veikia daugybė kitų faktų. Pavyzdžiui, tai, kad „Manchester City“ ir „Liverpool“ reikalai klostosi tiesiog puikiai, taip pat nepadeda.

VIDEO: Įkaitę „Vieni vartai“: Pasaulio čempionatas Lietuvoje, griaunamas stadionas ir „El Clasico“
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jose Mourinho

„Bet tai tik trijų metų periodas 20 metų J.Mourinho karjeroje. Aš manau, kad jis susigrąžins sėkmę“, – sakė G.Neville'as. Ir pridūrė:

„Aš gyvenu 43-ejus metus ir nemanau, kad tai yra nesėkmingas periodas. Tai nėra nesėkmingas „Manchester United“ periodas, vertinant daugiau nei 100 metų istoriją. Tai nesėkmingas periodas lyginant su didžiausios šlovės metais. Ir šlovės metai yra tai, už ką ir turėtų būti vertinamas klubas. Tačiau visuomet turime žvelgti į priekį“.

Vos 10-oje „Premier“ lygos pozicijoje esantis „Manchester United“ klubas sekmadienį namuose žais su Liverpulio „Everton“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas