Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Manchester United“ pradėjo čempionatą pergale

Savo pirmosiose rungtynėse Anglijos futbolo lygoje „Manchester United“ futbolininkai 1:0 palaužė „Wolverhampton Wanderers“.

Raphaelio Varane įvartis nulėmė pergalę „Manchester United“ komandai čempionato starte.

Bruno Fernendešas surado Aaroną Wan-Bissaką, šis pakelė kamuolį į baudos aikštelę, o ten gynėjas iš Prancūzijos laimėjo oro dvikovą prieš Nelsoną Semedo ir 76 minutę galva pelnė vienintelį mačo įvartį.

Viskas galėjo baigtis ir kitaip, nes „Wolverhampton Wanderers“ turėjo progų, o per teisėjo pridėtą laiką komanda tikėjosi 11 metrų baudinio, kai Andre Onana koja palietė ne kamuolį, o Sašos Kalajdžičiaus galvą.

Tačiau po VAR peržiūros baudinys nebuvo skirtas, nepaisant svečių trenerio pykčio.

Mančesterio klubas praėjusį sezoną finišavo trečias ir šį sezoną turi dar didesnių ambicijų, sustiprinęs sudėtį naujokais, tarp jų Masonu Mountu, vartininku Andre Onana.

13 vietą praėjusį sezoną užėmusią „Wolverhampton Wanderers“ komandą prieš sezoną sukrėtė permainos trenerio poste – dėl nesutarimų su klubo vadovybe pareigas paliko Julenas Lopetegui, o jį pakeitė 40-metis Gary O'Neilas.

„Dauguma komandų turi šešias savaites pasirengti pirmosioms rungtynėms, – sakė G.O'Neilas. – Mes turėjome keturias dienas.“

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas