Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marijampolės „Sūduvos“ akcija: už skiepą – nemokamas futbolas

Lietuvos futbolo vicečempionė Marijampolės „Sūduva“ demonstruoja socialinį atsakingumą – kviečia skiepytis. Neapsisprendusius suvalkiečius futbolo klubas vilioja nemokamais bilietais į artimiausias „A lygos“ rungtynes.
Marijampolės „Sūduva“
Marijampolės „Sūduva“ / nuotr. Vytauto Kuralavičiaus

„Norime paskatinti žmones. Kaip žinia, pastaruoju metu skiepijimas visoje šalyje sekasi sunkiai, nes tie, kas norėjo, jau pasiskiepijo. Norime prisidėti ir paraginti dvejojančius“, – 15min sakė „Sūduvos“ atstovas spaudai Dalius Matvejevas.

Akcija galios į artimiausias Lietuvos futbolo čempionato rungtynes. Jau šį šeštadienį „Sūduva“ Marijampolėje kausis su turnyrinės lentelės kaimynu – „Panevėžiu“. Antrą vietą „A lygoje“ šiuo metu užimanti „Sūduva“ (39 taškai) „Panevėžį“ (38) lenkia tik vienu tašku.

Nemokamai į šias rungtynes galės patekti asmenys, rugpjūčio 2-6 d. pasiskiepiję nuo COVID-19 Marijampolės pirminės sveikatos priežiūros centre (poliklinikoje; P. Kriaučiūno g. 2).

Tiesa, anksčiau pasiskiepijusiems akcija negalios – jiems bilietus teks pirkti. „Neturime tiek vietų stadione. Ir mūsų tikslas ne toks. Norime paskatinti neapsisprendusius“, – pridūrė D.Matvejevas.

Marijampolės savivaldybė pagal pilnai pasiskiepijusius gyventojus šiuo metu Lietuvoje yra 34 vietoje (44,1 proc.).

Praėjusio sezono pabaigoje koronavirusas buvo įsisukęs ir į „Sūduvos“ komandą – persirgo beveik visa ekipa. Lemiamas „A lygos“ rungtynes dėl šalies čempionato aukso su Vilniaus „Žalgiriu“ teko žaisti ne stipriausios sudėties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas