Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milžiniškos svarbos mūšyje – dramatiška „Chelsea“ pergalė prieš „Leicester City“

Anglijos „Premier“ lygoje įvyko itin svarbus dėl vietos ketverte kovojančių Londono „Chelsea“ ir „Leicester City“ ekipų susitikimas, baigęsis „aristokratų“ pergale 2:1.
Londono „Chelsea“ nukovė „Leicester City“
Londono „Chelsea“ nukovė „Leicester City“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Leicester City“ praėjusį šeštadienį laimėjo FA taurę, kai finale 1:0 palaužė „Chelsea“. Bet Thomaso Tuchelio vyrai pasiekė revanšą.

Timo Werneris pelnė du įvarčius pirmajame kėlinyje „Chelsea“ komandai, tačiau abu kartus VAR technologija juos atšaukė. Kartą dėl to, kad vokietis buvo nuošalėje, kitą – dėl žaidimo ranka.

Galiausiai kamuolys be taisyklių pažeidimų atsidūrė „Leicester City“ komandos vartuose – Antonio Ruedigeris mušė 47-ąją minutę.

Skirtumą padidino nuo 11 metrų žymos tiksliai smūgiavęs Jorginho, o svečių vienintelį įvartį 76-ąją minutę pelnė Kelechi Ihenacho.

Likus žaisti vienerias rungtynes „Premier“ lygoje, „Chelsea“ yra trečioje vietoje su 67 taškais, „Leicester City“ klubas turi 66 taškus ir yra ketvirtas. „Liverpool“ yra sukaupęs 63 taškus ir žengia penktas, bet dar turi rungtynes atsargoje.

Priminsime, kad keturios stipriausios komandos patenka į Čempionų lygą. Tiesa, „Chelsea“ turi ir dar vieną būdą kitą sezoną žaisti pajėgiausiame Senojo žemyno čempionate – Th.Tuchelio auklėtiniams vietą garantuotų triumfas mėnesio pabaigoje vyksiančiame Čempionų lygos finale, kuriame teks kautis su „Manchester City“.

Kitose „Premier“ lygos antradienio vakaro rungtynėse čempionų titulą užsitikrinęs „Manchester City“ išvykoje 2:3 krito prieš „Brighton & Hove Albion“.

Ilkay'us Gundoganas išvedė „miestiečius“ į priekį 2-ąją minutę, bet Joao Cancelo jau 10-ąją minutę priešais save išvydo raudoną kortelę.

Antrojo kėlinio pradžioje – 48 minutę – Philas Fodenas padvigubino skirtumą, bet rezultatą vos už 2 minučių sušvelnino Leandro Trossardas.

Adamas Websteris 72-ąją minutę išlygino rezultatą, o pergalingą įvartį šeimininkams pelnė Danielis Burnas, pasižymėjęs 76-ąją minutę.

Kiti rezultatai:

„Southampton“ – „Leeds United“ 0:2

„Manchester United“ – „Fulham“ 1:1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas