Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naują generalinę sekretorę pristačiusi LFF finansinius metus baigė su „pliusu“

Antradienio popietę LFF stadiono patalpose Lietuvos futbolo federacijos naujoji vadovybė surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta ir naujoji LFF generalinė sekretorė Rita Bagdonienė.

„Daugiau nei penkerius metu su Edgaru (Stankevičiumi – red. past.) dirbu komandoje. Veikla man žinoma, žinau, kuo futbolas kvėpuoja. Iššūkių būnant šioje pozicijos bus tik daugiau. Atsakomybės daugiau. Pagal naujuosius įstatus tampu administracijos vadove, kuruosiu kasdienę veiklą“, – prisistatydama kalbėjo R.Bagdonienė.

Priminsime, kad darbą LFF R.Bagdonienė pradėjo Pirkimų projektų vadovės pozicijoje, vėliau dirbo Futbolo vystymo vadove.

fkjonava.lt nuotr./Rita Bagdonienė
fkjonava.lt nuotr./Rita Bagdonienė

Tuo tarpu LFF prezidentas E.Stankevičius, pristatydamas LFF vykdomajame komitete priimtus sprendimus, pažymėjo, kad suskaičiavus visas praėjusių finansinių metų eilutes organizacijai pavyko išeiti į „pliusą“.

Galima priminti, kad praėjusių metų vasarį LFF planavo surinkti 13,2 mln. eurų biudžetą.

„Turbūt istoriniai metai federacijoje, kai metus pabaigėme suvaldę finansinius srautus. Pabaigėme su daugiau nei pusės milijono eurų pliusu, kuris persikelia į 2023-iuosius finansinius metus. Bendras metinis rezultatas pagal biudžetą buvo apie 1,2 mln. 500 tūkst. eurų sutaupėme iš administracinės pusės ir nepanaudojome 700 tūkst. projektinei veiklai skirtų lėšų, kurias perkeliame į šiuos metus“, – kalbėjo E.Stankevičius.

LFF prezidentas taip pat pristatė LFF įstatų pakeitimus, kurie labiausiai turėtų paliesti keturias sritis – keisis kandidatų kėlimo tvarka LFF organų rinkimuose, LFF prezidentas bus vienasmenis valdymo organas, generalinis sekretorius – LFF administracijos vadovas. Taip pat įstatuose pasikeis ir LFF prezidento atšaukimo tvarka.

E.Stankevičius pristatė ir naujuosius LFF viceprezidentus, kuriais tapo Remigijus Daugėla (I viceprezidentas), Gintautas Mirauskas (II viceprezidentas) ir Diana Jonaitienė (III viceprezidentė).

„Pasirinkau juos, taigi noriu dirbti su tais, kuriuos puikiai pažįstu ir kuriais visiškai pasitikiu“, – kalbėjo E.Stankevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas