Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujasis „Man United“ treneris gesina kalbas: „C.Ronaldo nėra parduodamas“

„Manchester United“ treneris Erikas ten Hagas teigia, kad Cristiano Ronaldo nėra parduodamas šią vasarą. Strategas patikino, kad mato portugalą savo ateinančio sezono planuose.
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

E.Ten Hagas pasakojo, kad kalbėjosi su C.Ronaldo dar prieš pasirodant informacijai, esą puolėjas nori palikti „Old Trafford“ šią vasarą. Vis dėlto nuo to momento vyrai nebendravo.

Portugalijos futbolo legenda kol kas nėra su „Man United“ komanda, nors jau antradienį „raudonieji velniai“ stos į pirmą draugišką mūšį prieš „Liverpool“.

„Jo nėra su mumis dėl asmeninių priežasčių, – teigė E.ten Hagas spaudos konferencijoje. – Mes planuojame turėti Cristiano Ronaldo kitą sezoną ir tiek. Laukiu, kada galėsiu pradėti su juo dirbti.

Skaičiau (kad jis nori išvykti – aut. past.), tačiau galiu pasakyti, kad jis neparduodamas, jis yra mūsų planuose ir mes norime būti sėkmingi kartu.

Kalbėjausi su juo dar prieš tai žiniai išeinant į viešumą, pokalbis buvo geras. Bet jis liks tarp Cristiano ir manęs. Ką galiu patvirtinti, kad mūsų pokalbis buvo produktyvus.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Erikas ten Hagas

E.ten Hagas į Tailandą atvyko „Man United“ ekipai turint tik vieną naujoką – Tyrellą Malacią.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad Mančesterio klubas domisi Frenkie de Jongu, Lisandro Martinezu. Ir pats treneris neslėpė, kad nori sustiprinti saugų liniją.

Tikėtina, kad jau visai netrukus Christianas Eriksenas pasirašys trejų metų sutartį su „Man United“ ir prisijungs prie komandos Australijoje.

„Žinome, ko norime, – sakė strategas. – Norime ne tik naujų žaidėjų, norime tinkamų žaidėjų. Turime ir taip gerą sudėtį su didžiuliu potencialu. Naujus futbolininkus kviesime tik tuo atveju, jei matysime, kad jie yra tinkami.

Neabejotinai ieškome žaidėjų aikštės viduryje. Turime tam poreikį ir žvalgomės. Sezonas bus ilgas, tačiau kiek neįprastas dėl pasaulio čempionato. Turime pasiruošti jam labiau nei įprastam sezonui.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas