Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausias „Manchester City“ pirkinys – Argentinos futbolo deimantas

Anglijos čempionas ir šio sezono lyderis „Manchester City“ oficialiai pranešė apie sutartį su Julianu Alvarezu, 22-ejų puolėju iš Argentinos.
Julianas Alvarezas
Julianas Alvarezas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jo žaidimą stebėjome jau labai seniai. Jis gali žaisti įvairiose pozicijose puolime ir mes tvirtai tikime, kad jis yra vienas ryškiausių talentų visoje Pietų Amerikoje“, – teigė „City“ sporto direktorius Txiki Begiristainas.

22-ejų jaunuolis jau praėjusiame sezone vedė legendinį Buenos Airių „River Plate“ klubą į Argentinos čempionų titulą – per 33 rungtynes įmušė 19 įvarčių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus.

Talentingas futbolininkas jau kurį laiką yra vadinamas kitu Lioneliu Messi ar Sergio Aguero, „Manchester City“ klubo legenda.

VIDEO: Who Is Julián Álvarez, Manchester City’s newest signing?

Pasak pranešimų, Anglijos čempionai už J.Alvarezą sumokėjo apie 17 mln. eurų. Su juo pasirašyta ilgalaikė – 5,5 metų sutartis. Tiesa, šiame sezone į Angliją jis dar neatvyks – artimiausius pusę metų bus išnuomotas tai pačiai „River Plate“ ekipai.

„Aš taip džiaugiuosi, kad mums pavyko jį pasikviesti į „Manchester City“. Neabejoju, kad suteiksime jam visus įrankius išpildyti savo potencialą ir tapti aukščiausios klasės futbolininku“, – pridūrė T.Begiristainas.

Anot pranešimų, J.Alvarezu aktyviai domėjosi ir daugiau Europos futbolo milžinų – tokių kaip Madrido „Real“, „Barcelona“, „Manchester United“, „Liverpool“ bei Milano „Inter“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas