Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
18:28

Nauji potėpiai K.Mbappe skandale – lytiniai santykiai ir sąmokslo teorija

Mįslingą vieno geriausių pasaulio futbolininkų – prancūzo Kyliano Mbappe – viešnagę Stokholme vis dar gaubia didžiulis paslapčių kamuolys, bet detalių ryškėja vis daugiau.

Viskas prasidėjo nuo to, kad K.Mbappe pasiprašė nebūti kviečiamas į nacionalinę Prancūzijos ekipą, kurios praėjusią ir šią savaitę laukė UEFA Tautų lygos mačai su Izraeliu (laimėjo 4:1) bei Belgija (2:1).

Madrido „Real“ puolėjas motyvavo sveikatos problemomis, bet sukėlė rimtą pasipiktinimą šalyje, paaiškėjus, kad tuo metu, kai jo tautiečiai varžėsi su Izraeliu, jis linksminosi Švedijos sostinėje Stokholme.

Pasislėpti nuo dėmesio garsiajam svečiui nepadėjo ir veidą dengusi kaukė.

Dar didesnis skandalas kilo Švedijos žiniasklaidai ėmus skelbti apie policijos pradėtą tyrimą dėl išprievartavimo. Galimo nusikaltimo vieta – prabangus viešbutis, kuriame su bičiuliais ir buvo apsistojęs K.Mbappe.

Portalas „Expressen“ pirmasis pranešė, kad „pagrįstu įtariamuoju“ yra laikomas būtent K.Mbappe. Šią informaciją, remdamasis savo šaltiniais, vėliau patvirtino ir nacionalinis švedų transliuotojas SVT.

Futbolo žvaigždė reagavo žaibiškai. „Melagingos žinios!!!!“ – socialiniame tinkle X su keturiais šauktukais pranešė K.Mbappe profilis.

„Tai taip nuspėjama, prieš pat bylos nagrinėjimą, tarsi būtų atsitiktinumas“, – prancūziškai žinutę užbaigė futbolininkams, sufleruodamas apie jo teisinius ginčus su buvusiu klubu Paryžiaus „Saint-Germain“ dėl 55 mln. eurų, kurių teisme reikalauja K.Mbappe.

Futbolininko atstovai vėliau pranešė, kad imsis teisinių veiksmų ir prieš švedus, įvėlusius K.Mbappe į prievartavimo skandalą.

Dabar šioje mįslingoje istorijoje aiškėja daugiau detalių.

„Le Parisien“ žurnalistai Ronanas Folgoas ir Stephane Bianchi skelbia, kad K.Mbappe turėjo lytinių santykių viešbutyje Stokholme.

Teigiama, kad su mergina jis susipažino vakaro metu – K.Mbappe ne pirmą sykį lankėsi uždarame naktiniame klube „V“ Švedijos sostinėje.

„Le Parisien“ tęsia, kad K.Mbappe su minėta mergina vėliau turėjo lytinių santykių viešbutyje, bet jie vyko „bendru sutarimu“.

Kitą dieną pora apsikeitė tekstinėmis žinutėmis, bendravo maloniai, o praleistą laiką kartu apibūdino kaip „malonų susidūrimą“.

Tiesa, itin detaliame straipsnyje priduriama, kad nėra žinoma, ar pareiškimą policijai dėl išprievartavimo parašė būtent ši mergina.

„Le Parisien“ pildo, kad į viešbutį po viešnagės naktiniame klube V futbolininkas grįžo ne vienas, o su grupe pažįstamų ir moterų.

Vida Press nuotr./Prabangus viešbutis Stokholme, kuriame buvo apsistojęs K.Mbappe
Vida Press nuotr./Prabangus viešbutis Stokholme, kuriame buvo apsistojęs K.Mbappe

Manoma, kad atvykti į Švedijos sostinę K.Mbappe įtikino buvęs jo komandos draugas PSG klube Nordi Mukiele, dabar rungtyniaujantis Lėverkuzeno „Bayer“ ekipoje.

„L'Equipe“ suskaičiavo, kad penkių dienų viešnagė K.Mbappe kainavo daugiau nei 100 tūkst. eurų. Futbolininkas trumpam buvo stabtelėjęs Korsikoje ir Leburžė oro uoste Prancūzijoje.

Atkreipiamas dėmesys ne tik į finansines, bet ir ekologines išlaidas. „L'Equipe“ teigimu, tokios kelionės privačiu lėktuvu „Embraer Legacy 550“ sugeneravo net 25 tonas anglies dvideginio, kuomet „vienam įprastam prancūzui kasmet leidžiamos vidutiniškai 10 tonų“.

ZUMAPRESS.com nuotr./Kylianas Mbappe
ZUMAPRESS.com nuotr./Kylianas Mbappe

„6600 km atstumas, beveik 15 val. ore ir keturi skrydžiai tam, kad iš Madrido atsidurtum išskirtiniame naktiniame klube Stokholme“, – stebėjosi „L'Equipe“, pridūręs, kad minėtame privačiame lėktuve iš viso galėjo tilpti tik 8 keleiviai.

Sąmokslo teorija

Pats K.Mbappe šios skandalingos istorijos kol kas plačiau nekomentuoja, tačiau savo versiją išdėstė jo advokatė Marie-Alix Canu-Bernard.

Jos teigimu, garsus futbolininkas galėjo būti „pakištas“.

„Kai metami tokie rimti kaltinimai, o žiniasklaida apie juos praneša vos ne realiu laiku, ir kalbame apie pasaulinio lygio žvaigždę, kyla klausimai. Ar tai nebuvo paruošta? Nepuolu daryti tokių išvadų, nes nežinau. Tiesiog svarstau dėl laiko ir visko, kaip tai buvo padaryta, – prancūzų televizijai BFM dėstė K.Mbappe teisininkė.

– Labai gerai, kad tame viešbutyje yra gal 1000 kamerų. Matėme, kad pastaruoju metu ne vienas atvejis, liečiantis tokio ryškumo asmenis, buvo išaiškintas dėl kamerų viešbučio koridoriuose. Peržiūrėję jų įrašus, galėjoje tiksliai pasakyti, kas įvyko, o kas – ne.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito