Sportas gyvai

Neįprastas mainų sandoris: D.Luizas keliasi į „Juventus“, du Turino žaidėjai – į „Aston Villa“

Brazilų vidurio saugas Douglasas Luizas iš Birmingamo „Aston Villa“ keliasi į Turino „Juventus“. Italų klubas pranešė oficialiai apie šį sandorį.

„Tai oficialu – D.Luizas yra „Juventus“ žaidėjas! Brazilijos rinktinės narys su juodai baltais pasirašė penkerių metų sutartį“, – sakoma „Juventus“ pranešime.

26-erių D.Luizas praėjusį sezoną pelnė 10 įvarčių ir padėjo „Aston Villa“ ekipai Anglijos „Premier“ lygoje užimti ketvirtą vietą.

Brazilijos rinktinėje D.Luizas yra sužaidęs 16 rungtynių.

Sandorio vertė siekia 50 mln. eurų, kuriuos Turino klubas sumokės per ketverių metų laikotarpį, tačiau pusę šios sumos „Juvė“ susigrąžins iš to paties „Aston Villa“ klubo, mat du „Juventus“ žaidėjai keliasi priešinga kryptimi – į Birmingamą.

„Aston Villa“ gretas papildys Samuelis Iling-Junioras, 20-metis anglų krašto saugas, ir 23-ejų argentinietis Enzo Barrenechea, žaidžiantis atraminio saugo pozicijoje. Jų bendra kaina – 25 mln. eurų.

Iš pradžių į mainus planuota įtraukti ne E.Barrenechea, o Westoną McKennie, tačiau iki 2025 metų sutartį turintis JAV futbolininkas nepanoro palikti Turino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius