Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nerimas Katalonijoje: „Barcelona“ gali būti pašalinta iš Čempionų lygos

„Barcelona“ stovykloje – neramios nuotaikos. Vietos žiniasklaida praneša, jog vis dar yra nemenka tikimybė, kad „Barcelona“ ekipa kitą sezoną gali būti palikta už Čempionų lygos borto.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / „Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad kiek anksčiau Barselonos prokuratūra buvo iškėlusi bylą klubui dėl galimos korupcijos mokant išmokas buvusiam techninio teisėjų komiteto pirmininko pavaduotojui José María Henríquezui Negreirai.

„Barca“ tvirtino, jog mokėjo už teisėjų ataskaitas, kurias rengė J.Negreira. 2001–2018 m. jis iš klubo gavo 7,3 mln. eurų.

Du UEFA inspektoriai savo ataskaitose pažymėjo, kad „Barcelona“ dėl J.Negreira bylos turėtų būti vienam sezonui pašalinta iš Čempionų lygos, praneša ABC.

Galutinis sprendimas dėl Katalonijos klubo dalyvavimo Europos taurės turnyre turėtų būti priimtas artimiausiomis savaitėmis.

Pažymima, kad UEFA prezidentas Aleksandras Čeferinas jau išstudijavo inspektorių ataskaitas ir dabar svarsto, ką daryti toliau.

Anot žiniasklaidos, yra galimi du tolesni scenarijai: pirmas – pradėti bylą prieš „Barcelona“ ir laukti Ispanijos teisingumo sprendimo, antras – šalinti „Barcelona“ iš Čempionų lygos vienam sezonui.

Tuo pat metu Katalonijos laikraštis „Diario Sport“, remdamasis šaltiniais klube, teigia, kad „Barcelona“ stovykloje kol kas nėra panikos. Anot jos atstovų, nėra priežasties šalinti „Barcelona“ iš Europos varžybų.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad „Barcelona“ gavo licenciją kitą sezoną žaisti Čempionų lygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas