Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neymaro pokštai prie 11 metrų žymės: vartininko klausė, kur mušti, galiausiai net nesmūgiavo

Brazilijos rinktinės ir Paryžiaus „Saint Germain“ žvaigždė Neymaras draugiškuose susitikimuose prieš žemesnio kalibro varžovus ne tik pelno įvarčius, bet ir suranda progų pašmaikštauti.
Neymaras, Mauro Icardi ir Kylianas Mbappe
Neymaras, Mauro Icardi ir Kylianas Mbappe / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Štai penktadienį įvykusiose rungtynėse brazilas aistruolius nustebino netradiciniu 11 metrų baudiniu, kuris galiausiai pasibaigė net ne Neymaro smūgiu į vartus.

Iš pradžių Paryžiaus ekipos puolėjas nusprendė pašmaikštauti su belgų „Waasland-Beveren“ ekipos vartų sargu. 47-ąją minutę ruošdamasis realizuoti 11 metrų baudinį brazilas vartininko paklausė, į kurią pusę jam smūgiuoti.

Netradicinio klausimo iš varžovų ekipos žvaigždės sulaukęs belgas Lucas Pirardas tik plačiai nusijuokė, tačiau tikrai nesitikėjo to, kas įvyko visai netrukus.

Toli neįsibėgėjęs Neymaras prieš spyrį kiek patrypčiojo, bet galiausiai nusprendė nesmūgiuoti į vartus, o tik paspirti kamuolį į priekį parskuodžiančiam komandos draugui.

Mauro Icardi pirmasis suskubo prie žaidimo įrankio ir galingu smūgiu iš poros metrų atstumo pasiuntė jį į varžovų vartus.

Paryžiaus klubas rungtynes laimėjo net 7:0. Be M.Icardi po kartą pasižymėjo Neymaras (11 m. baudinys), K.Mbappe, L.Mbe Sohas, dukart – M.Choupo-Motingas, o sykį varžovai kamuolį pasiuntė į savo vartus.

UEFA Čempionų lygai besiruošiantis PSG per dvejas draugiškas rungtynes varžovams atseikėjo net 16 įvarčių ir nepraleido nė vieno.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito