Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O.Giroud išsaugoti pasiruošęs „Chelsea“ savo žaidėjams atlyginimų nenukirps

Nors anksčiau buvo skelbta, kad pagrindinės Londono „Chelsea“ ekipos futbolininkams bus nurėžta 10 procentų atlyginimo, „BBC Sport“ žurnalistė Alistair Magowan patvirtino, kad klubo vadovybė su žaidėjais susitarė algų nemažinti.
Olivier Giroud
Olivier Giroud / „Scanpix“ nuotr.

Nors pagrindinės komandos nariai ir toliau gaus įprastinius atlyginimus, „Chelsea“ vadovai savo futbolininkus ir toliau skatina aktyviai prisidėti prie labdaringų organizacijų ir paaukoti kovai prieš COVID-19 virusą.

„Mes esame labai dėkingi futbolininkams už jų aktyvią veiklą prisidedant prie kovos prieš koronavirusą tiek savo gimtinėse, tiek paremiant Didžiosios Britanijos Nacionalinę sveikatos apsaugos tarnybą“, – išplatinta oficialiame klubo pranešime spaudai.

Londono klubas šeštadienį paskelbė ir kitą naujieną. Panašu, kad „mėlynųjų“ gretose ir toliau rungtyniaus puolėjas Olivier Giroud, su kuriuo yra deramasi dėl sutarties pratęsimo vieneriems metams.

„Scanpix“ nuotr./Olivier Giroud
„Scanpix“ nuotr./Olivier Giroud

Nors 33-ejų Prancūzijos rinktinės futbolininkas žiemos perėjimų lange buvo linksniuojamas su Milano „Inter“, o „Chelsea“ taip pat dairėsi pamainos jam, situaciją apsivertė traumą patyrus pagrindiniam ekipos puolėjui Tammy Abrahamui.

Tuomet O.Giroud per keturias rungtynes pasižymėjo dukart, o klubo strategas Frankas Lampardas savo auklėtiniui negailėjo pagiriamųjų žodžių.

„Olivier šiame lange buvo neįtikėtinas. Ne tik kaip savo srities profesionalas, bet ir kaip paprastas žmogus. Aš jį labai gerbiu.“

Prieš sustabdant sezoną „Chelsea“ su 48 taškais rikiavosi ketvirtoje pozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai