Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialu: L.Messi pasirašė sutartį su PSG ir pasirinko marškinėlių numerį

„Paris Saint-Germain“ klubas oficialiai pranešė sudaręs dviejų metų sutartį su Lioneliu Messi.

Argentinietis paliko „Barcelona“ komandą po 21 metų, nors su ja buvo susitaręs dėl sutarties pratęsimo. Vis dėlto Katalonijos klubas negalėjo išlaikyti savo legendos dėl 1,3 milijardo eurų siekiančių skolų ir naujų finansinių reguliavimų.

Su Paryžiaus klubu L.Messi sukirto rankomis dėl dviejų metų sutarties, su galimybe ją pratęsti dar vienam sezonui. Per metus puolėjas uždirbs apie 30-35 milijonus eurų.

„Esu sujaudintas pradėdamas naują karjeros etapą Paryžiuje. Visi dalykai, kuriuos turi šis klubas, sutampa su mano futbolo ambicijomis. Žinau, kokia talentinga yra komanda, koks talentingas yra trenerių štabas. Esu pasiryžęs padėti sukurti kai ką nuostabaus šiam klubui ir jo sirgaliams. Labai laukiu, kada galėsiu žengti į aikštę“, – pranešime spaudai cituojamas L.Messi.

Trečiadienį bus surengta ir oficiali spaudos konferencija, kurioje bus pristatomas PSG naujokas.

Beje, L.Messi vilkės ne sau įprastu 10-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Šį numerį PSG komandoje yra rezervavęs Neymaras, kuris pasiūlė L.Messi perleisti numerį, bet argentinietis atsisakė ir pasirinko skaičių 30.

„Esu laimingas, kad Lionelis Messi pasirinko PSG, didžiuojamės pasitikdami jį ir jo šeimą Paryžiuje, – sakė PSG vienas vadovų Nasseras Al-Khelaifi. – Jis neslėpė noro tęsti karjerą aukščiausiame lygyje ir laimėti titulus, mūsų klubo ambicija yra tokia pati. Leo prijungimas prie mūsų pasaulinio lygio sudėties yra dar vienas strateginis, svarbus žingsnis.“

„Barcoje“ L.Messi praleido visą savo karjerą nuo 2000-ųjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas