Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: Miuncheno „Bayern“ pristatė Harry Kane‘ą

Vienas geriausių puolėjų pasaulyje, Anglijos rinktinės kapitonas Harry Kane‘as oficialiai pristatytas kaip naujasis Miuncheno „Bayern“ futbolininkas.

Su daugkartiniais Vokietijos čempionais 30-metis anglas pasirašė 4-erių metų sutartį, galiosiančią iki 2027-ųjų vasaros.

Pasak pranešimų, už H.Kane‘o parašą „Bayern“ sumokėjo net 110 mln. eurų išpirką, nors puolėjo sutartis su Londono „Tottenham“ galiojo tik dar vienus metus.

„Pajaučiau, kad metas išvykti, – socialiniuose tinkluose rašė pats H.Kane‘as, iki šiol nelaimėjęs jokio trofėjaus nei su rinktine, nei su klubu. – Tačiau tai nėra atsisveikinimas, nes nežinia, kas nutiks ateityje.“

H.Kane‘as yra visų laikų „Tottenham“ klubo rekordininkas, įmušęs 280 įvarčių per 435 rungtynes. Jam taip pat priklauso ir Anglijos rinktinės rezultatyvumo rekordas – 58 tikslūs smūgiai.

„Esu labai laimingas, kad tapau „Bayern“ dalimi. Tai vienas iš didžiausių klubų pasaulyje. Visuomet sakiau, kad noriu varžytis ir įrodyti aukščiausiame lygyje. „Bayern“ apibūdina jo laimėtojų mentalitetas. Labai geras jausmas būti čia“, – teigė H.Kane‘as, gavęs 9-ąjį numerį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas