Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: skandalingai „Žalgirį“ palikęs M.Kuklys žais gimtajame mieste

FA „Šiauliai“ ekipos gerbėjai turi kuo pasidžiaugti, rašo oficiali Saulės miesto ekipos svetainė. Komandos gretas šiandien oficialiai papildė dar vienas naujas veidas – į Šiaulius sugrįžta Mantas Kuklys.

Saugo pozicijoje rungtyniaujantis Mantas didžiąją savo profesionalaus futbolininko karjeros dalį rungtyniavo Lietuvoje, o ją pradėjo būtent gimtuosiuose Šiauliuose. Vėliau futbolininko karjera pakrypo į Belgiją, bet ilgai netrukus sugrįžo rungtyniauti atgal į Lietuvą bei papildė Vilniaus „Žalgirį“.

Šioje komandoje šiaulietis rungtyniavo su pertraukomis, kai buvo išvykęs rungtyniauti į Čekiją ir Kazachstaną.

Taip pat į Saulės miestą sugrįžęs Mantas savo trofėjų kolekcijoje turi iškovojęs ne vieną ir ne du aukščiausios prabos apdovanojimus. Futbolininkas yra net 6 kartus tapęs Lietuvos čempionu, septyniskart LFF taurės laimėtoju bei keturiskart kėlė į viršų LFF Supertaurę.

Mantas be Vilniaus „Žalgirio“ yra gynęs Belgijos „KV Turnhout“, Čekijos „Bohemians“, Kazachstano „Žetysu“ ir „Šiaulių“ garbę.

35-erių saugas savo karjeroje taip pat yra 27 kartus vilkėjęs nacionalinės Lietuvos vyrų rinktinės marškinėlius.

Su M.Kukliu sudaryta 2 metus truksianti sutartis.

„Visų pirma, labai malonu sugrįžti ten, kur ir prasidėjo mano profesionalaus futbolininko kelionė. Esu labai laimingas ir tikiuosi, jog savo pastangomis ir žaidimu pavyks padėti Saulės miesto komandai. Kartais taip futbole susiklosto, jog vieną dieną rungtyniauji vienoje komandoje, o kitą – neberungtyniauji, todėl tenka keisti planus. Tai iš tikrųjų, nutraukus sutartį su Vilniaus „Žalgiriu“ ilgai netrukus gavau pasiūlymą iš Šiaulių miesto komandos, o aš jau seniai sau buvau pasakęs, kad jeigu nerungtyniausiu „Žalgiryje“, vienintelė kita komanda kuriai atstovausiu, bus FA „Šiauliai“, todėl neabejodamas ir pasirinkau šią komandą“, – savo mintis dėstė į Šiaulius sugrįžęs M.Kuklys.

15min primena, kad daugybę metų „Žalgiriui“ atidavęs M.Kuklys liko nereikalingas sostinės klubui kaip tik tada, kai vilniečiai pirmą kartą istorijoje prasibrovė į UEFA turnyro grupių etapą.

Daugiau apie mįslingą situaciją galite sužinoti paklausę specialios „Skrieja kamuolys“ laidos su „Žalgirio“ vadove Vilma Venslovaitiene ir paskaitę ankstesnes naujienas apie M.Kuklio ir „Žalgirio“ išsiskyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas