Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

P.Crouchas įvardijo tris geriausius „Premier“ lygos klubų vasaros pirkinius

Buvęs „Liverpool“ ir „Tottenham“ puolėjas Peteris Crouchas įvardijo tris geriausius vasaros žaidėjų perėjimus Anglijos „Premier“ lygoje.

„TNT Sports“ paprašytas įvardinti tris geriausius sandorius, P.Crouchas paminėjo „Chelsea“, „West Ham“ ir „Tottenham“ pirkinius.

„Pedro Neto iš „Wolves“ į „Chelsea“ – manau, kad tai geriausias vasaros pirkinys. Manau, kad daugelis Europos grandų jo norėjo, „Chelsea“ įsigijo aukščiausios klasės žaidėją. Manau, tai geriausias vasaros pasirašymas“, - kalbėjo P.Crouchas.

„Chelsea“ šį 24-erių portugalų krašto saugą įsigijo už 60 mln. eurų.

Maxas Kilmanas, 190 cm ūgio vidurio gynėjas, už 47,5 mln. eurų taip pat iš „Wolves“ perėjo į „West Ham“. Pasak P.Croucho, tai antras geriausias vasaros sandoris.

27-erių M.Kilmanas norėjo atstovauti Ukrainai Europos čempionate, tačiau FIFA nesuteikė tokio leidimo, mat praeityje šis ukrainietiškų šaknų turintis futbolininkas atstovavo Anglijos futsal rinktinei.

„Aukščiausios klasės pirkinys. Labai solidus gynėjas, per pirmuosius mačus jau parodė, kaip sugeba tvarkytis baudos aikštelėje, gerai žaidžia su kamuoliu – aukščiausio lygio žaidėjas“, - sakė P.Crouchas.

„Ir manau, kad Dominicas Solanke, atvykęs į „Tottenham“ – tik todėl, jog nemanau, kad iki šiol jie buvo radę, kuo pakeisti išvykusį Harry Kane'ą, kaip pagrindinę atakų figūrą“.

D.Solanke į Šiaurės Londoną už 64,3 mln. eurų persikėlė iš „Bournemouth“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas