Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškėjo pirmosios dvi „Euro 2020“ aštuntfinalio poros

Po pirmadienio vakarą pasibaigusių „Euro 2020“ B ir C grupių kovų paaiškėjo dvi pirmosios aštuntfinalio poros. Be to, vietas aštuntfinalyje užsitikrino dar septynios komandos, prisijungusios prie jau anksčiau stipriausiųjų šešioliktuke vietas turėjusių keturių rinktinių.

Austrijai lemiamame C grupės mače nugalėjus Ukrainą, būtent Alpių komanda tapo A grupę sekmadienį laimėjusios Italijos varžove aštuntfinalyje.

Dar nesuklupę ir taškų nepraradę italai prieš austrus žais birželio 26 dieną Londono „Wembley“ stadione.

Kita A grupės komanda, antroje vietoje likęs Velsas, aštuntfinalyje grumsis su Danija, kuri pirmadienio vakarą net 4:1 nugalėjo Rusiją ir pačiupo antrąją vietą B grupėje.

Velso ir Danijos aštuntfinalis taip pat bus žaidžiamas birželio 26-ąją, tačiau šios rungtynės vyks Amsterdamo Johano Cruyffo arenoje.

Jau aiškios „Euro 2020“ aštuntfinalio poros

  • Italija – Austrija
  • Velsas – Danija

Be jau įvardintų komandų, vietas aštuntfinalyje dar iki pirmadienio kovų buvo užsitikrinę belgai ir olandai, o dabar prie jų prisijungė šveicarai, čekai, anglai, švedai ir prancūzai. Visos šios komandos nebenukris žemiau trečiųjų vietų savo grupėse ir tikrai bus tarp keturių geriausių trečiųjų vietų, net jei ir atsidurtų šiose pozicijose po paskutinio turo kovų.

Suprasti akimirksniu

  • Vietas aštuntfinalyje jau užsitikrinusios komandos: Italija, Velsas, Šveicarija, Belgija, Danija, Nyderlandai, Austrija, Anglija, Čekija, Švedija, Prancūzija.

Iš kovas jau baigusių rinktinių viltis žengti į aštuntfinalį dar išsaugo Ukrainos ir Suomijos rinktinės, užėmusios trečiąsias vietas atitinkamai C ir B grupėse. Tiesa, abi jo surinko tik po 3 taškus ir turi neigiamą įvarčių santykį (atitinkamai -1 ir -2), tad jų viltis žengti tolyn yra miglotos.

Likusių grupių kovos baigsis antradienį ir trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas