Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pagreitį Anglijoje pagavusį S.Gerrardą pristabdė koronavirusas

Birmingamo „Aston Villa“ strategas Stevenas Gerrardas kurį laiką turės pabūti atskirai nuo komandos – anglas užsikrėtė COVID-19.
Stevenas Gerrardas
Stevenas Gerrardas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo lapkričio 11 dienos „Aston Villa“ strategu dirbantis legendinis „Liverpool“ žaidėjas praleis antrąją Kalėdų vyksiančią savo komandos akistatą su Londono „Chelsea“ ir antradienio išvyką į Lidsą.

Tai jau antras kartas šį sezoną, kai S.Gerrardas atsiskiria nuo komandos dėl koronaviruso. Sezoną pradėjęs kaip Glazgo „Rangers“ strategas, anglas turėjo izoliuotis ir praleisti akistatas su Jerevano „Alashkert“ ir Glazgo „Celtic“.

„Aston Villa“ klube pastaruoju metu užsikrėtė ne tik treneris – praėjusią savaitę dėl daugybės atvejų Birmingamo klube buvo nukeltas komandos susitikimas su „Burnley“.

Trejus metus „Rangers“ treneriu dirbęs ir užsirekomendavęs S.Gerrardas Anglijos „Premier“ lygoje debiutavo lapkritį ir kol kas sėkmingai vairuoja „Aston Villa“ link pergalių.

Jo treniruojama ekipa per šešerias rungtynes pasiekė keturias pergales, o vienintelius pralaimėjimus patyrė prieš lyderius – „Manchester City“ ir „Liverpool“.

Su 22 taškais Birmingamo ekipa yra 10 vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas