Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Palanga“ pradėjo pasiruošimą: vairą iš V.Trakio perėmė rusai

Praėjusio sezono tikslą – išlikti A lygoje įgyvendinusi „Palanga“ dėlioja būsimų futbolo metų gaires. Kojas aukščiausioje šalies lygoje apšilę „Palangos“ vadovai teigia, jog nesinori kartoti debiutinio sezono klaidų, tad komandos komplektavimo darbai prasidėjo anksčiau.
Valdas Trakys
Valdas Trakys / ReAl moments nuotr.

Jau dabar žinoma, jog komandoje neliks didelio būrio žaidėjų, taip pat ir vyr. trenerio Valdo Trakio. Strategą pakeis duetas iš Rusijos – Aleksandras Ušakinas ir Artiomas Gorlovas. Abu strategai turi UEFA PRO licencijas. Tiek naujųjų trenerių, tiek ir „Palangos“ klubo vizija – jaunystės ir patirties lydinys.

Kalbėdamas apie klubo tikslus, „Palangos“ sporto direktorius Edgaras Barkus teigia, jog šiame sezone norisi pasirodyti solidžiau. Ne tik likti lygoje, bet mažų mažiausiai patekti tarp 6 stipriausių komandų. Nedrąsiai Barkus svajoja apie galimybę įsiterpti į TOP4.

„Buvo dialogas su naujaisiais treneriais, taip pat klubo viduje. Norime suburti ambicingą ir jauną komandą, kuri norėtų laimėti. Tiesa patyrusių „vilkų“ atsisakyti nežadame, nes jaunimas turi matyti teisingą pavyzdį“, – sako E.Barkus.

Šiuo metu „Palangos“ komanda treniruojasi Klaipėdoje. Pajūrio ekipoje – peržiūrų laikotarpis. Treniruočių aprangą peržiūrose vilki ne tik lietuviai, bet ir sportininkai iš Prancūzijos, Nyderlandų, Graikijos, Juodkalnijos.

Pirminiame pasirengimo sezonui etape, „Palangos“ komanda sužais dvejas kontrolines rungtynes, kuriose bus išbandomi futbolininkai varžybinėje aplinkoje.

Pirmasis išbandymas sausio 30-ąją Marijampolės ARVI manieže, prieš „Sūduvą”. Vasario 1d. toje pačioje Marijampolėje, jėgas išbandys su latvių „Jelgava” ekipa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito