Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasirašė sutartį su „Barcelona“, bet nežada mesti rūkyti: „Man tai nekenkia“

Lenkijos rinktinės vartininkas Wojciechas Szczęsny praėjusią savaitę nukabino sportbačius nuo vinies ir oficialiai sudarė sutartį su „Barcelona“. Bet vieną garsiausių Europos klubų papildęs lenkas neketina atsisakyti savo žalingų įpročių.

Katalonams vartų sargo prisireikė, kai rugsėjį skaudžią kelio traumą patyrė ir greičiausiai iki sezono pabaigos iš rikiuotės iškrito vokietis Marcas-Andre ter Stegenas.

Jie žvalgėsi į šiuo metu be klubo esančius vartininkus, kol galiausiai susitarė su 34-erių W.Szczęsny.

Lenkas praėjusią vasarą po Europos čempionato paskelbė apie karjeros pabaigą, bet gavęs katalonų pasiūlymą susigundė sugrįžti į aikštę ir vėl užsimauti pirštines.

Vida Press nuotr./Wojciechas Szczesny
Vida Press nuotr./Wojciechas Szczesny

Tačiau stodamas tarp virpstų Barselonoje, W.Szczęsny neketina atsisakyti per kelis poilsio mėnesius pamėgtų įpročių.

Kameros jau ne sykį lenką įvairiose vietose užfiksavo rūkantį. Panašu, kad rūkyti jis toliau ketina ir atstovaudamas „Barcelona“ ekipai.

„Yra dalykų, kurių nekeičiu savo asmeniniame gyvenime. Ne kitų žmonių reikalas, ar aš rūkau. Nemanau, kad tai kenkia mano žaidimui, nes aš dirbu dvigubai daugiau už kitus“, – duodamas interviu katalonų „Mundo Deportivo“ sakė W.Szczęsny.

Jo rūkančio nuotraukos anksčiau yra plitusios ir futbolininkui žaidžiant kituose garsiuose klubuose, kaip Londono „Arsenal“ ir Turino „Juventus“. Bet lenko tai netrikdo.

„Nedarau to savo vaikų akivaizdoje, nes nenoriu jiems daryti blogos įtakos. Kartais kas nors įsilipęs į medį užfiksuoja mane su cigarete, bet tai jų, o ne mano problema.

Jei kažkas mano, kad pakeis mane asmeniniame gyvenime, jie gali galvoti iš naujo, nes aš esu toks, koks esu. Buvau toks visą savo gyvenimą“, – griežtai kalbėjo ilgametis Lenkijos rinktinės vartų sargas.

Debiutuoti naujoje komandoje W.Szczęsny galės po šiuo metu vykstančios rinktinių pertraukos – artimiausios „Barcelona“ rungtynės laukia spalio 20 dieną su „Sevilla“. Iš karto po to – ir du sudėtingi išbandymai prieš Miuncheno „Bayern“ ekipą UEFA Čempionų lygoje ir prieš Madrido „Real“ Ispanijos pirmenybėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas