Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paskutinėje repeticijoje prieš Lietuvos futbolo čempionatą – „Ekrano“ pergalė

Ne pačiais geriausiais rezultatais pasižymėjusį pasiruošimą 2012 metų sezonui Lietuvos futbolo čempionas Panevėžio „Ekranas“ užbaigė pergale.
Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai
Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

Valdo Urbono auklėtiniai šeštadienį Rygoje 1:0 palaužė praėjusiame sezone ketvirtą vietą Estijos čempionate užėmusią Talino „Levadia“ ekipą.

Vienintelį mačo įvartį 37 minutę po rikošeto pelnė Mantas Savėnas. Nors Lietuvos čempionai dominavo aikštėje ir sukūrė ne vieną puikią progą pasižymėti, jos taip ir liko neišnaudotos.

„Grįžus iš Ispanijos, daug ką lėmė aikštės pasikeitimas, reikėjo įprasti prie sintetinės dangos, tačiau tai nesukėlė sunkumų, viskas gerai. Žinoma, kiekvienoje komandoje ir kiekvienoje žaidimo dalyje yra ką tobulinti, ne išimtis ir mes. Manau, čempionatui esame pasiruošę. Jei rytoj būtų A lygos startas, komanda būtų pasiruošusi sužaisti geras rungtynes“, – teigė M.Savėnas.

„Geros rungtynės aukštu tempu ir aukštu lygiu. Manau, žaidėme labai organizuotai. Manau, buvo neblogas mačas. Kalbant apie „Ekraną“, žaidėjai aikštėje žaidžia kaip darnus kolektyvas, tai labai svarbu. Komanda, kuri turi daug potencialo dar geresniam žaidimui ir ateities pergalėms. Pasikartosiu, pirmas įspūdis – tai gerai organizuota komanda“, – pridūrė „Ekrano“ peržiūroje dalyvaujantis kairiojo krašto gynėjas iš Makedonijos Yani Urdinovas.

Tai buvo paskutinės draugiškos „Ekrano“ rungtynės prieš artėjantį naują A lygos sezoną. Jau kovo 11 dieną Lietuvos čempionai Marijampolėje kausis su vietos „Sūduva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas