Sportas gyvai

Paskutinės akimirkos įvartis atnešė pergalę „Hegelmann“

Lietuvos futbolo „TOPsport A lygoje“ dramatišką pergalę iškovojo Kauno r. „Hegelmann“ ekipa, namie 3:2 (1:2) palaužusi Marijampolės „Sūduvą“.
Kauno rajono „Hegelmann“ ir „Kauno „Žalgiris“
Kauno rajono „Hegelmann“. / Manto Daškevičiaus nuotr.

Jau 12 min. svečiai šeimininkams surengė šaltą dušą, kai po Ernesto Burdzilausko perdavimo vienas prieš vartininką atsidūrė ir kamuolį į vartus pasiuntė Artemas Fedorovas.

„Hegelmann“ netruko atsitiesti. Jau 19 min. ilgą pavojingą ataką tiksliu smūgiu užbaigė ir rezultatą išlygino Matas Vareika.

Vis dėlto 32 min. marijampoliečiai surengė dar vieną puikią ataką ir po A.Fedorovo perdavimo iš kairiojo krašto Motiejus Burba galingu smūgiu vėl išvedė į priekį „Sūduvą“.

Kauno r. komanda antrą kartą rezultatą išlygino 57 min., kai po Klaudijaus Upsto perdavimo iš dešiniojo krašto vėl pasižymėjo M.Vareika.

Lemiamas rungtynių epizodas nutiko jau per teisėjo kompensuotą laiką, kai kamuolį galva į svečių vartus pasiuntė Steve'as Kingue.

Po 17-ojo turo „Hegelmann“ ekipa su 32 taškais lieka 2 pozicijoje, tuo tarpu „Sūduva“ savo sąskaitoje turi 19 taškų bei žengia septinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius