Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutiniame sezono Kauno derbyje – lygiosios

Dėl medalių „Optibet A lygoje“ kovojantys Kauno rajono „Hegelmann“ ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai paskutiniame šio sezono derbyje išsiskyrė lygiosiomis – 1:1.
Rungtynių akimirka.
Rungtynių akimirka. / Elijaus Kniežausko nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Abu įvarčiai krito dar pirmajame kėlinyje. 31-ąją minutę „Kauno Žalgirio“ futbolininkas Marko Pejičius vienu lietimu atliko perdavimą Antonui Fase, kuris pabėgo nuo varžovų bei smūgiavo tiksliai. Tai buvo 6-asis saugo iš Nyderlandų įvartis šiemet.

43-iąją minutę kapituliavo jau „Kauno Žalgirio“ gynyba. Po kamuolio įmetimo iš užribio Ignas Kružikas galva pamušė kamuolį Tzlilo Nehemyos link, o šis galingu smūgiu nukreipė kamuolį į vartus.

Po pertraukos „Hegelmann“ du kartus pavojingai pagrasino varžovų vartams standartinės padėties metu, kitoje aikštės pusėje gera galimybe nepasinaudojo po keitimo aikštėje pasirodęs Nerijus Valskis.

„Hegelmann“ išliko šiemet „Kauno Žalgirio“ neįveikta komanda. Pavasarį Kauno raj. ekipa laimėjo 2:1 ir 3:1, o trečiojo rato mačas taip pat baigėsi lygiosiomis 1:1.

„Optibet A lygos“ turnyro lentelėje po šių rungtynių „Hegelmann“ toliau užima antrąją vietą, o „Kauno Žalgiris“ lieka šeštas.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas