Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pepas Guardiola po įspūdingos pergalės milžinų dvikovoje: „Esu emociškai sunaikintas“

Pepas Guardiola po įspūdingos „Manchester City“ pergalės prieš Miuncheno „Bayern“ pasakojo, jog yra emociškai sunaikintas.
Erlingas Haalandas ir Pepas Guardiola
Erlingas Haalandas ir Pepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rodri, Bernardo Silvos ir Erlingo Haalando įvarčiai leido „miestiečiams“ laimėti prieš Vokietijos čempionus net 3:0.

Tai buvo skaudžiausias „Bayern“ pralaimėjimas Čempionų lygoje per šešerius metus. Atsakomosios rungtynės po savaitės bus žaidžiamos Miunchene, tačiau panašu, jog didžiąją darbo dalį Pepo vyrai jau padarė namuose.

„Emociškai esu sunaikintas, – sakė P.Guardiola. – Šiandien pasenau 10 metų. Tai tiek daug pareikalavusios rungtynės... Dabar noriu atsipalaiduoti, duoti laisvadienį vyrukams ir keliauti ruoštis mačui su „Leicester City“.

Žinau puikiai, ką turėsime daryti Miunchene. Jei nepasirodysime ten gerai, jie tikrai galės mušti vieną, du ar tris. Žinau tą. Žaidėjai taip pat tą žino. Rezultatas dabar yra neįtikėtinas, bet turime sužaisti puikiai ir antras rungtynes.“

Katalono oponentas Thomas Tuchelis, neseniai pakeitęs prie „Bayern“ vairo Julianą Nagelsmanną, nemanė, jog rezultatas yra teisingas.

„Neleisiu žaidėjams koncentruotis į skaičius švieslentėje. Jie nenusipelnė to, tai nenusako mačo eigos. Bus didžiulis iššūkis koncentruotis į teigiamus dalykus. Mes žaidėme su mintimi, drąsa, geru požiūriu ir daug kokybės.

Visi nusivylę, jausmai dvejopi. Pasakiau žaidėjams, kad neatrodo, jog pralaimėjome 0:3, bet tai yra 0:3. Tą apversti užduotis bus milžiniška. Nepasiduosime. Namų rungtynės Vokietijoje yra visai kas kita. Niekas nebus baigta tol, kol nebūsime duše.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas