Sportas gyvai

Per rungtynes Dortmunde – specialiųjų pajėgų operacija: ant stogo gaudė kaukėtą vyriškį

Dėl smarkaus žaibavimo trumpam sustabdytose Europos čempionato rungtynėse tarp Vokietijos ir Danijos pavojų, pasirodo, galėjo kelti ne tik oro sąlygos. Ant kojų sukeltos specialiosios policijos pajėgos rungtynių metu stadione vykdė netikėtą operaciją.
Vokietija – Danija rungtynių metu ant stadiono sijų pastebėtas kaukėtas vyriškis
Vokietija – Danija rungtynių metu ant stadiono sijų pastebėtas kaukėtas vyriškis / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynių Dortmunde metu buvo pastebėtas ant stogo konstrukcijų vaikščiojęs kaukėtas vyriškis. Anglų „Daily Mail“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame matyti ant plieninių sijų po stadiono stogu judantis juodai apsirengęs kaukėtas asmuo su kuprine.

Vėliau Vokietijos policija išplatino pranešimą, patvirtindama įvykusį incidentą: „22.27 val. per rungtynes ant stadiono stogo užlipo asmuo. Policijos pareigūnai priėjo prie asmens, kad su juo pasikalbėtų ir užtikrintų saugų nulipimą nuo stogo. Tam policijos sraigtasparnis ir buvo apšvietęs stadiono stogą“.

Vyras buvo sulaikytas, o policija informavo, kad „joks pavojus aplinkiniams dėl šio incidento nebuvo kilęs“.

Būtent kaukėto vyriškio pasirodymas ant stogo sijų lėmė šiek tiek uždelstą antrojo kėlinio pradžią, kuri dėl liūties ir taip nusikėlė maždaug pusvalandžiu ir turėjo prasidėti 22.30 val. vietos laiku.

Abi komandos jau buvo pasirengusios žaisti, kai teisėjas Michaelas Oliveris grįžo pasikalbėti su UEFA pareigūnu, kad įsitikintų, jog incidentas nekelia pavojaus rungtynėms.

Vis dėlto tik prieš vidurnaktį policiją ėmėsi veiksmų. Nuaidėjus finaliniam švilpukui dalis žiūrovų dar buvo stadione, kai minią praskyrė policijos pajėgos, siekusios nuleisti kaukėtą sirgalių nuo stogo sijų.

Pasak „Daily Mail“, policijos pareigūnai išsitraukė ginklus, kai ėmė jį persekioti – vyras iš pradžių nusliūkino į patį kampą, bet netrukus pasidavė. Iškart po incidento iš stadiono buvo evakuojami likę žiūrovai.

Primename, kad aštuntfinalio rungtynes Vokietija laimėjo rezultatu 2:0.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius