Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Permainos „Panevėžyje“ tęsiasi: legionierių iš Vokietijos keičia serbas

Futbolo klubas „Panevėžys“ papildė savo gretas vidurio gynėju Milošu Vranjaninu. Su 28-erių serbu sudarytas iki 2025 metų sezono pabaigos galiojantis kontraktas.

M. Vranjaninas iki 2021-ųjų atstovavo gimtinės ekipoms – Obrenovaco „Radnički“, Belgrado „Voždovac“, to paties miesto „Teleoptik“ bei Gorni Milanovaco „Metalac“. Vėliau gynėjas pradėjo legionieriaus karjerą Latvijoje, „Riga“ klube.

2022 metais serbas sukirto rankomis su „Kišvarda“ komanda, o iš Vengrijos sugrįžo į Serbiją ir aukščiausioje šalies lygoje praėjusiame sezone gynė Surdulicos „Radnik“ garbę.

„Apie klubą girdėjau daug gerų dalykų, man patinka šis iššūkis. „Panevėžys“ yra čempionas!

fk-panevezys.lt nuotr./Milošas Vranjaninas
fk-panevezys.lt nuotr./Milošas Vranjaninas

Tikiuosi, kad per likusią sezono dalį laimėsime rungtynes, kad būtume ramūs likusiai sezono daliai ir žaistume be spaudimo. Be to, parodytume, jog komanda tokios vietos turnyro lentelėje nėra nusipelniusi“, – pirmosiomis mintimis su fk-panevezys.lt svetaine pasidalino M. Vranjaninas.

Aukštaitijos sostinės ekipa rinktinių lango metu atsisveikino su vidurio gynėju Malcolmu Cacutalua, kuris prie komandos prisijungė šio sezono pradžioje.

Vokietis „TOPsport A lygoje“ sužaidė 18 mačų bei po vieną susitikimą „FPRO LFF taurėje“ ir Čempionų lygos atrankos varžybose.

„Futbolo klubas „Panevėžys“ dėkoja M. Cacutalua už kartu praleistą laiką ir linki sėkmės ateities iššūkiuose“, – rašoma klubo pranešime.

Iki sezono pabaigos liekant 10-iai turų čempiono titulo jau neapginsiantis „Panevėžys“ su 25-iais taškais šiuo metu žengia paskutinis ir rizikuoja iškristi į žemesnį divizioną.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi