Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Perpildė taurę: po J.Mourinho išsišokimo – radijo stoties griežtas sprendimas

Italijos radijo stotis nusprendė daugiau nesiųsti savo žurnalistų į Jose Mourinho spaudos konferencijas po eilinio portugalo išsišokimo.

58-rių J.Mourinho „Roma“ klube jau jaučia nemenką spaudimą dėl rezultatų, nors sezono startas ir buvo neblogas.

Sekmadienį Romos futbolininkai 2:3 krito prieš „Venezia“, o treneris iš Portugalijos aštriai sureagavo į „Retesport“ žurnalisto Marco Juričiaus klausimą.

„Tu esi praktiškai kiekvienoje spaudos konferencijoje. Arba tu esi labai protingas, bet nori, kad žmonės galvotų, jog toks nesi, arba esi visai neprotingas. Noriu tikėti, kad esi protingas, tačiau tau patinka tai, ką darai“, – tėškė J.Mourinho.

M.Juričius taip pat dirba ir „Sky Sport Italia“.

Romos radijo stotis „Retesport“ išplatino viešą pareiškimą, kuriame žada daugiau nesilankyti J.Mourinho spaudos konferencijose.

„Norime paremti Marco Juričių dėl netinkamų ir netaktiškų pono Jose Mourinho atsakymų spaudos konferencijoje. Dėl to nusprendėme nutraukti savo dalyvavimą spaudos konferencijose, kad išvengtume manipuliavimų klausimais, kurie yra visiškai logiški ir užduoti maloniu būdu.

Tikimės, kad treneris dirbs sunkiai keldamas komandos lygį ir kreips dėmesį į sprendimus aikštėje, vengdamas panašių susikirtimų, kurie, mūsų manymu, yra visiškai netinkami“, – pranešime rašė „Retesport“.

„Roma“ laimėjo vos vienerias iš paskutinių septynerių rungtynių, „Serie A“ pirmenybėse turi 19 taškų ir užima šeštąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas