Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą europinį finalą pralaimėjęs J.Mourinho atsikratė medalio ir žėrė kritikos teisėjui

„AS Roma“ treneris Jose Mourinho po pralaimėto Europos lygos finalo tikino nesantis tikras dėl savo ateities prie Italijos klubo vairo.

Rezultatu 1:1 baigėsi pagrindinis laikas Europos lygos finale, o „baudinių“ serijoje pranašumą įrodė „Sevilla“ futbolininkai.

Pralaimėjimas „AS Roma“ klubui reiškia, kad kitą sezoną jo Čempionų lygoje nebus, tad ir J.Mourinho ateitis tapo dar labiau miglota. Jau kurį laiką užsienio žiniasklaidoje 60-metis specialistas yra siejamas su „Paris Saint-Germain“.

„Turiu kautis už šiuos vaikinus ir negaliu pasakyti, kad liksiu, – teigė J.Mourinho. – Kalbėjausi su klubo vadovais gruodžio mėnesį, kuomet į mane buvo kreipęsi Portugalijos federacijos atstovai dėl darbo rinktinėje.

Nuo tada su jokia kita organizacija kontakto neturėjau. Mano kontrakte dar liko metai, tad tokia ta situacija.“

Tai buvo pirmas J.Mourinho pralaimėjimas europinio turnyro finale. Iki vakaro Budapešte portugalas buvo triumfavęs visuose penkiuose finaluose.

„Fiziškai esame išsunkti, psichologiškai pavargę, jaučiamės mirę, nes tikime, jog tai nėra teisingas pralaimėjimas. Buvo daugybė ginčytinų epizodų. Esame mirę, pavargę, bet didžiuojamės savimi. Visada jums sakiau, kad galima pralaimėti futbolo rungtynes, tačiau niekada negalima prarasti atsidavimo ir profesionalumo.

Šįkart pralaimėjau, tačiau aš grįšiu namo dar labiau mumis besididžiuodamas. Vaikinai atidavė absoliučiai viską šį sezoną“, – kalbėjo treneris.

Po rungtynių nusivylęs strategas savo medalį metė į tribūnas, o jį pagavo jaunuolis.

J.Mourinho nepagailėjo kritikos teisėjui Anthony Taylorui, nes šis parodė per daug geltonų kortelių.

„Tai buvo įtempta, raumeninga, karšta kova su teisėju, kuris atrodė ispaniškas. Buvo geltona, geltona, geltona visuose epizoduose. Esame pratę prie teisėjų indėlių į rungtynes, nieko naujo, tačiau nesitikėjau to Europos lygos finale“, – sakė portugalas.

Po rungtynių J.Mourinho išplūdo arbitrą dar stadione, nepagailėdamas ir riebių keiksmažodžių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas