Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmasis Simono Pauliaus įvartis – į Latvijos futbolo čempiono vartus

Pirmąjį įvartį 2013 metų dešimties komandų Latvijos futbolo lygoje įmušė Simonas Paulius, o jo „Ventspils“ klubas II turo rungtynėse namuose 4:3 (0:2) įveikė šalies čempionę Daugpilio „Daugava“ vienuolikę ir, iškovojęs antrąją pergalę, su 6 taškais tapo vienvaldžiu turnyro lyderiu.
Virginijus Liubšys
Virginijus Liubšys / sportoakimirka.lt nuotr.
Temos: 2 Įvartis Futbolas

Robertas Freidgeimas nugalėtojų gretose nebuvo registruotas, o iki 79 minutės žaidęs S. Paulius 49-ą minutę įmušė pirmąjį komandos įvartį į svečių vartus.

Be lietuvio nugalėtojų gretose dusyk pasižymėjo Jurijus Žigajevas (85 min. iš 11 m baiudinio ir 90+1 min.), kartą – Daniilas Turkovskis (79 min.).

Daugpilio „Daugava“ ekipai, kuri su 1 taškus užima tik aštuntąją poziciją, įvarčius pelnė Andrejus Kovaliovas (16 min.), Sergiu Japalu (30 min.) bei Jurijus Sokolovas (77 min. iš 11 m baudinio).

Antrąją nesėkmę čempionato starte patyrė devintoje vietoje esanti „FK Jelgava“ (0 tšk.) vienuolikė su Mindaugu Grigaravičiumi, namuose 0:1 (0:0) nusileidusi pirmąją pergalę iškovojusiems ir su 4 taškais į trečiąją poziciją pakilusiems „FC Jūrmala“ futbolininkams.

Lietuvis žaidė visą susitikimą, o pergalingą įvartį įmušė Oskaras Ikstenas (78 min.).

Virginijaus Liubšio bei Tomo Ražanausko treniruojama Rygos „Daugavos“ (1 tšk.) komanda su lietuviais vartininko Pauliaus Grybausko Rygos „Skonto“ klubas turi po 1 tašką ir dalijasi šeštą-septintą vietas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas