Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po dar vieno kluptelėjimo Xavi neištvėrė: „Turbūt esame viena blogiausių komandų Europoje“

Progų nerealizavimas vėl kainavo „Barcelona“ ekipai taškus Ispanijos futbolo lygoje. Komandos treneris Xavi sako, kad pagal šį rodiklį „Barcelona“ šiuo metu, ko gero, viena blogiausių komandų Europoje.
Robertas Lewandowskis per paskutines 6 rungtynes pasižymėjo tik vienu įvarčiu
Robertas Lewandowskis per paskutines 6 rungtynes pasižymėjo tik vienu įvarčiu / „Scanpix“ nuotr.

Išvykos rungtynes su „Valencia“ katalonų grandas sužaidė lygiosiomis 1:1. 55-ą minutę Joao Felixas išvedė svečius į priekį, bet „Valencia“ rezultatą išlygino, kai 70-ą minutę pasižymėjo Hugo Guillamonas.

Tai trečios iš eilės „Barcelona“ nelaimėtos rungtynės. Praėjusiame lygos ture 2:4 pralaimėjo „Girona“ vienuolikei, o Čempionų lygoje 2:3 nusileido „Antwerp“.

Valensijoje „Barcelona“ kamuolį kontroliavo 64 proc. laiko ir atliko 16 smūgių, iš jų 8 – į vartų plotą („Valencia“ – 11 smūgių, 4 į vartų plotą).

Xavi po rungtynių graužėsi dėl neišnaudotų progų.

„Buvome verti pergalės, padarėme viską. Tai, kas pastaruoju metu vykdavo su progų neišnaudojimu – vėl pasikartojo. Tai iš esmės charakterizuoja visą mūsų sezoną.

Treniruotėse gludiname atakų užbaigimą, bet galiausiai aikštėje tai labiausiai priklauso nuo žaidėjų pasitikėjimo savimi.
Šiuo metu pagal progų realizavimą turėtume būti viena blogiausių komandų Europoje. Esu labai suirzęs dėl to“, – kalbėjo Xavi.

Nuo rugsėjo mėnesio „Barcelona“ dar nė karto per rungtynes nepelnė daugiau nei dviejų įvarčių, įskaitant visus turnyrus.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas