Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dramatiškos pergalės – L.Messi padėka Dievui ir apsikabinimas su J.Sampaoli

Argentina išvengė tragedijos pasaulio futbolo čempionate – Marcoso Rojo įvartis rungtynių pabaigoje išvedė nacionalinę komandą į atkrintamųjų etapą.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Visa Argentina vakar užgniaužusi kvapą stebėjo rungtynes Sankt Peterburge, kur Pietų Amerikos atstovus tenkino tik pergalė. Lionelis Messi atidarė įvarčių sąskaitą, tačiau Nigerijos rinktinei antrajame kėlinyje pavyko išlyginti rezultatą. Argentiniečius nuo sensacingo pasitraukimo iš turnyro išgelbėjo „Manchester United“ gynėjas – jo smūgis 86-ąją susitikimo minutę išplėšė pergalę.

Po rungtynių su Nigerija emocijų netramdė argentiniečių futbolo žvaigždė Lionelis Messi:

„Žinojau, kad Dievas yra su mumis ir nepaliks mūsų už pasaulio čempionato borto“, – kalbėjo „Barcelona“ klubo puolėjas. – Neprisimenu, kada man būtų tekę išgyventi tokią dramą. Situacija buvo sudėtinga, buvo abejojama mūsų šansais, tačiau pabaigoje gavome tai, ko ir buvome verti.“

„Pastarosios dienos nebuvo lengvos – apie mus buvo kuriamos įvairios istorijos. Nepaisant to, kaip sunkiai žaidėme pirmas dvi čempionato rungtynes, galime džiaugtis, kad pasiekėme savo tikslą – esame kitame etape. Mes nesitikėjome, kad norint tai įgyvendinti reikės tiek daug išgyventi, tačiau niekada nedvejojome, kad būsime aštuntfinalyje. Lieka tik padėkoti Dievui už tai, kas atsitiko“, – padėkos Aukščiausiajam negailėjo argentinietis.

VIDEO: Nigeria v Argentina - 2018 FIFA World Cup Russia™ - Match 39

Žiniasklaidoje prieš rungtynes su Nigerija daug buvo kalbama apie vyriausiąjį komandos trenerį Jorge Sampaoli. Sklido kalbos, kad žaidėjai nepasitiki šio stratego veiksmais, tačiau po rungtynių L.Messi parodė pasitikėjimą juo – priėjo ir jį apkabino.

„Toks Lionelio elgesys verčia mane didžiuotis“, – teigė J.Sampaoli. – Jis žino su kokia aistra aš atlieka savo darbą. Mes kartu atlikome didelį darbą, kad išpildytume argentiniečių svajones ir atvažiuotume į šias planetos pirmenybes.

Savo komandoje turime geriausią planetos futbolininką ir privalome iš to išspausti maksimumą. Mano tikslas šiame čempionate yra tai, kad Lionelis sulauktų pagalbos iš komandos draugų ir visada turėtų kamuolį prie savo kojų. Jeigu jis bus „išjungtas“ iš žaidimo, tada mes turėsime dideles problemas“, – pagyrų savo auklėtiniui negailėjo kontroversiškai vertinamas treneris.

Argentina savo potencialią šiose pirmenybėse bandys parodyti jau šį šeštadienį – kovoje dėl patekimo į ketvirtfinalį jų laukia akistata su ne patį geriausią žaidimą demonstruojančia, tačiau talentu apsupta Prancūzijos komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai