Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po pasaulio čempionato R.Koemanas grįš prie Nyderlandų komandos vairo

Ronaldas Koemanas sugrįš į Nyderlandų trenerio pareigas po Katare vykstančio pasaulio čempionato. Šiame turnyre komandai dar vadovaus Louisas van Gaalas, praneša Nyderlandų dienraštis „De Telegraaf“.
Ronaldas Koemanas
Ronaldas Koemanas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.van Gaalas neseniai leido suprasti, kad pasitrauks po šių metų pasaulinio futbolo čempionato ir pranešė, kad kovoja su agresyvia prostatos vėžio forma.

Priminsime, kad R.Koemanas sėkmingai dvejus su puse metų dirbo nacionalinės rinktinės treneriu, o 2020 m. išvyko į „Barcelona“.

„Asociacija jau konsultavosi su manimi, aš prisidėjau prie sprendimo, – prisipažino L.van Gaalas. – Sprendimas nebuvo sudėtingas. Prieš metus aš buvau vienintelis galimas treneris, kuris turėjo patirties. Tai dabar galioja ir R.Koemanui. Jis būtų geras įpėdinis“.

R.Koemanas padėjo Nyderlandams patekti į „Euro 2020“ finalą po to, kai jie praleido ankstesnį turnyrą ir 2018 m. pasaulio čempionatą. vadovaujami jo, olandai pat buvo patekę į UEFA Tautų lygos finalą, kuriame 0:1 pralaimėjo Portugalijai.

2020 m. rugpjūtį jis išvyko į „Barcelona“, kurią apibūdino kaip savo „svajonių darbą“. Visgi praėjusių metų spalį katalonai jį atleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas