Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo – vakarėlis Ibizoje: „Bayern“ žaidėjai plakami kritikų

Miuncheno „Bayern“ žaidėjai susiduria su kritikos banga – Vokietijos čempionai praleido trumpas atostogas Ibizoje po 1:3 pralaimėjimo „Mainz“ ekipai.

10-ąjį iš eilės titulą „Bayern“ komanda jau yra užsitikrinusi, tad nesėkmė prieš Maincą situacijos nekeičia niekaip.

Ir nepaisant pralaimėjimo, treneris Julianas Nagelsmannas nekeitė planų – suteikė žaidėjams dvi laisvas dienas poilsiui. Dauguma „Bayern“ futbolininkų laisvadienius panaudojo išvykai į Ibizą ir linksmybėms ten.

„Bayern“ legenda Lotharas Matthausas sukritikavo futbolininkus.

„Tai nepriimtina, ypač po tokių rungtynių, – „Sky TV“ sakė L.Matthausas. – Jei būčiau Nagelsmannas, būčiau pasielgęs rimčiau – laisvos dienos būtų panaikintos po tokio pasirodymo.“

Berlyno „Hertha“ ekipos treneris Felixas Magathas taip pat jau kėlė klausimų dėl „Bayern“ žaidėjų profesionalumo po to, kai buvo užsitikrintas titulas.

„Sezonas trunka iki paskutinio turo. Nesuprantu, kodėl komanda gali imti ir sakyti: „Ai, mes nežaisime iki pabaigos, baigsime sezoną trimis savaitėmis anksčiau.“ Tai nepadeda Bundeslygai“, – kalbėjo F.Magathas, pats treniravęs „Bayern“ klubą bei laimėjęs lygą ir taurę 2005 ir 2006 metais.

J.Nagelsmannas sureagavo į F.Magatho pareiškimus: „Jis kalba labai protingai. Nemanau, kad mes tai padarėme savanaudiškai. Jis turėjo pažiūrėti rungtynes ir man paskambinti, aš juk viešai „Hertha“ komandos pasirodymų neaptarinėju.“

F.Magathas vėliau kritikavo ir futbolininkų kelionę į Ibizą: „Niekada neleisčiau tokio dalyko, net į galvą tai neateitų. Pažiūrėsime, kaip viskas bus. Suprantama, kad komanda švenčia titulą, tačiau ne tris savaites.“

„Bayern“ sporto direktorius Hasanas Salihamidžičius užstojo futbolininkus, teigdamas, jog išvyka buvo suplanuota iš anksto, tai buvo komandos tarpusavio ryšių stiprinimo proceso dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas