Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo – vartininko atgaila: „Pralaimėjome per mane, nuvyliau komandą“

„Manchester United“ vartininkas Andre Onana prisiėmė kaltę po pralaimėjimo prieš Miuncheno „Bayern“ klubą UEFA Čempionų lygoje.
Andre Onana
Andre Onana / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kamerūno rinktinės vartų sargas padarė grubią klaidą 28-ąją rungtynių minutę, kai nesugavo Leroy'aus Sane smūgiuoto kamuolio, kuris įskriejo į „Man Utd“ vartus.

Tai buvo pirmasis „Bayern“ įvartis rungtynėse, kuriose bavarai nebepaleido persvaros ir laimėjo jas 4:3. Tai jau trečioji „raudonųjų“ velnių nesėkmė iš eilės, jei įskaičiuosime ir „Premier“ lygos mačus.

„Pradėjome labai gerai, bet po mano klaidos praradome rungtynių kontrolę, – sakė A.Onana, kurį cituoja ESPN. – Tai sudėtinga situacija man, nes nuvyliau komandą. Per mane nelaimėjome rungtynių. Bet turime eiti toliau, nes toks yra vartininko gyvenimas.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Andre Onana
AFP/„Scanpix“ nuotr./Andre Onana

A.Onana į Mančesterį persikėlė vasarą iš Milano „Inter“ klubo, kai „raudonieji“ už jį sumokėjo 54 mln. eurų išpirką.

Ispaną Davidą De Gea tarp „Manchester United“ vartų virpstų pakeitęs futbolininkas jau buvo kaltinamas dėl praleistų įvarčių mačuose su „Nottingham Forest“, Londono „Arsenal“ ir „Brighton“ klubais. Suklydęs ir rungtynėse su „Bayern“, jis pats pasiprašė, kad galėtų po rungtynių kalbėti su žiniasklaida ir prisiimti atsakomybę.

„Jie nesusikūrė jokių šansų, tai buvo pirmas jų smūgis į vartų plotą, bet aš padariau klaidą ir komanda pakriko, – sakė A.Onana, kurio atstovaujama ekipa jau po keturių minučių praleido ir antrąjį įvartį. – Kovėmės iki pabaigos, bet turiu pripažinti, kad nelaimėjome dėl manęs. Turiu daug ką įrodyti sirgaliams. Mano pradžia klube nėra tokia, kokios norėjau. Tai buvo galimybė pasitaisyti, bet dabar išgyvename sunkius laikus ir turime likti kartu bei pasimokyti iš savo klaidų.“

Iš viso per penkis mačus „Man Utd“ vartuose A.Onana praleido jau 14 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas