Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po pralaimėto finalo – pasėtas nerimo grūdas: A.Conte nėra tikras dėl savo ateities

Anksčiau Turino „Juventus“ ir Londono „Chelsea“ klubus treniravęs, o dabar prie Milano „Inter“ vairo stovintis Antonio Conte neatmeta galimybės, kad jo laikas ištiksėjo ir šioje stotelėje po to, kai penktadienio vakarą Italijos klubas 2:3 krito Europos lygos finale prieš „Sevilla“.
Antonio Conte
Antonio Conte / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

A.Conte sako, kad „Inter“ kitą sezoną jau gali turėti ir naują trenerį.

„Kitą savaitę susitiksime su klubo vadovais ir kalbėsime apie mano ateitį. Nesu tikras, kad kitą sezoną būsiu „Inter“ treneris. Tai nuspręsime kartu, – „Sky Sport Italia“ kalbėjo A.Conte. – „Inter“ ateitį planuos su manimi arba be manęs.“

Specialistas savo padėtį pasunkino jau po „Serie A“ finišo, kuomet pažėrė kritikos klubo direktoriams.

„Nemanau, kad buvo pastebėtas žaidėjų darbas, nemanau, kad mano darbas buvo pastebėtas. Mūsų klubas beveik neužstojo, visiškas nulis.

Nemėgstu, kai žmonės šoka į bandos vagoną – jie ten būna gerais laikais, turėtų būti ir prastesniais, bet šiame klube taip nebuvo.

Turime augti ir tobulėti visose srityse, taip pat ir už aikštės ribų, o didžiulis klubas turėtų labiau saugoti savo žaidėjus“, – sakė A.Conte.

„Inter“ prezidentas Stevenas Zhangas kiek nuėmė įtampą po pralaimėto Europos lygos finalo.

„Jis ir jo štabas, kartu su žaidėjais, padarė nuostabų darbą. Dabar visi jie pailsės, nes to nusipelnė, o tuomet planuosime ateitį.

Norime būti geresni kitą sezoną. Sezono metu balansas yra labai svarbu. Mes buvome ant bangos, kuri leido atsidurti finale.

Visi klube, tiek aikštėje, tiek už jos ribų dirba puikiai, mes judame gera kryptimi. Pergalės ir pralaimėjimai yra futbolo dalis, tačiau patekimas į finalą priverčia jaustis optimistiškai“, – sakė S.Zhangas, kalbėjęs su „Sky Sport Italia“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas