Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po priverstinės pertraukos sugrįžęs „Tottenham“ atėmė taškus iš „Liverpool“

COVID-19 nušienautas Londono „Tottenham“ sugrįžo ant didžiosios „Premier“ lygos scenos po dviejų savaičių pertraukos be futbolo. Antonio Contes auklėtiniai surengė solidų pasirodymą savo žiūrovų akivaizdoje ir atėmė taškus iš „Liverpool“ – mačas baigėsi 2:2.
„Liverpool“ – „Tottenham“
„Liverpool“ – „Tottenham“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Rimtą perspėjimo signalą vieniems „Premier“ lygos lyderių „Spurs“ pasiuntė jau pačioje mačo pradžioje – 13-ąją minutę sausrą nutraukė Harry Kane'as.

Anglijos rinktinės puolėjui šio sezono „Premier“ lygoje tai buvo vos antrasis įvartis ir pirmasis rungtyniaujant namuose.

Šaltu dušu nuprausti svečiai savo atsaką pateikė dar iki pertraukos – 35-ąją minutę įvartį galva po Andrew Robertsono rezultatyvaus perdavimo pelnė Diogo Jota.

Škotijos rinktinės gynėjas buvo aktyvus ir antrajame kėlinyje – būtent jo ir kito krašto gynėjo duetas Trento Alexanderio-Arnoldo duetas išvedė „Liverpool“ į priekį 70-ąją minutę, bet futbolo spektaklis Londone tęsėsi.

Vos po 4 minučių Son Heung-Minas negailestingai nubaudė vaikiškai suklydusį Alissoną, o dar po keleto akimirkų „Tottenham“ šansai laimėti išaugo dar labiau.

Nuostabų susitikimą žaidęs A.Robertsonas visiškai nereikalingoje situacijoje „pervažiavo“ per kojas oponentui, o pasitelkęs vaizdo pakartojimą rungtynių arbitras škotui parodė raudoną kortelę.

Per likusį rungtynių laiką komandos nesusikūrė rimtų progų ir pasidalijo po tašką.

Po nutrūkusios šešių pergalių serijos Anglijoje „Liverpool“ ir toliau lieka antri, tačiau dabar juos nuo „Manchester City“ skiria trys taškai.

Londono klubas su 26 taškais yra septintas.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas