Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Portugalų strategas nerimauja dėl sirgalių įsiveržimų į aikštę: „O jei jų ketinimai nebus geri?“

Portugalijos rinktinės trenerį Roberto Martinezą neramina dėmesys, kurio Europos čempionate Vokietijoje sulaukia didžiausia jo komandos žvaigždė Cristiano Ronaldo. „Gerai, kol sirgalių ketinimai yra geri, bet kas bus, kai ketinimai tokie nebus?“, – retoriškai klausė strategas.

Dortmunde, mačo su Turkija pabaigoje, penki sirgaliai pateko į aikštę ir bandė nusifotografuoti su CR7, dėl ko rungtynės net keturis kartus buvo sustabdytos. Penktasis įsibrovėlis įbėgo jau po finalinio švilpuko.

„Tai kelia susirūpinimą. Šiandien sirgalių ketinimai buvo geri. Visi mėgstame sirgalius, kurie atpažįsta didžiąsias futbolo žvaigždes ir ikonas“, – sakė R.Martinezas.

„Tačiau turime suprasti, kokia būtų situacija, jei jų ketinimai nebūti geri. Turime būti atsargūs. Taip neturėtų nutikti – juk daug dėmesio skiriama saugumui“.

„Mes taip pat turime perduoti žinutę gerbėjams, kad tai nėra deramas elgesys. Tokie dalykai gali labai blogai baigtis. Negerai, kad žaidėjai taip lengvai pasiekiami aikštėje“.

Pirmasis sirgalius, įbėgęs į aikštę, buvo jaunas berniukas, ir C.Ronaldo jį apkabino, o paskui šypsodamasis nusifotografavo. Tačiau CR7 kantrybė nebuvo beribė, kai sirgalių įbėgimai ėmė kartotis.

Portugalijos rinktinės saugas Bernardo Silva šių incidentų nesureikšmino. Jis sakė, kad jam asmeniškai įsiveržimai į aikštę „tikrai nekėlė nerimo“.

„Tai tik šiek tiek erzina, nes visada, kai sirgalius žengia į aikštę, tenka stabdyti žaidimą. Manau, tai yra kaina, kurią moki už tai, kad komandoje turi tokį žaidėją kaip Cristiano. Bet kalbant apie pavojų, ne, asmeniškai to nejaučiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius