Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pralaimėjimas Lietuvai – paskutinis lašas: Bulgarija atleido trenerį, neapsieita be policijos

Bulgarijos futbolo vadovai toliau negyvena ramaus gyvenimo. Policijos saugomi jie susirinko į Vykdomojo komiteto posėdį ir atleido trenerį Mladeną Krstajičių.

Pralaimėjimas Lietuvai 0:2 prieš dvi savaites buvo paskutinės oficialios serbo rungtynės prie Bulgarijos nacionalinės komandos vairo. Po šio mačo bulgarai dar žaidė draugišką mačą, kuriame taip pat 0:2 nusileido Albanijai.

Po Pijaus Širvio abiejų įvarčių Sofijoje į tribūnas susirinkę aistruoliai sukosi link VIP tribūnos ir ragino atsistatydinti šalies futbolo federacijos vadovus.

Įdomu tai, kad į susitikimą su Lietuva neatvyko nei bulgarų federacijos prezidentas, nei generalinis sekretorius.

Įtampa persikėlė ir į šalies futbolo lygos rungtynes – ten visų komandų sirgaliai skandavo federaciją trauktis raginančias skanduotes.

nuotr. Elvio Žaldario/LFF/Pijus Širvys
nuotr. Elvio Žaldario/LFF/Pijus Širvys

Į M.Krstajičiaus atleidimo posėdį prisistatė net penki policijos ekipažai. Buvo neatmetama įniršusių aistruolių antplūdžio galimybė, tad pareigūnai saugojo Bulgarijos futbolo vadovus.

Šie susirinko, atleido serbą, kuriam dar atseikės solidžią kompensaciją, ir patraukė savais keliais – spaudos konferencija net nebuvo surengta. Paskelbta tik tai, jog kitą trenerį ruošiamasi pristatyti lapkričio 1-ąją, vairą perimti turėtų vietinis specialistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas