Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš superklubų mūšį Čempionų lygoje – nerimas dėl puolimo žvaigždžių

Neymaras antradienio vakarą Čempionų lygos rungtynėse gali sužaisti savo pirmą mačą nuo lapkričio, o toks pastiprinimas reikštų labai daug „Paris Saint-Germain“ ekipai, priimančiai Madrido „Real“.

Čempionų lygos aštuntfinalio pirmajam mačui artėjant, brazilas pradėjo treniruotis su komanda. Buvęs Madrido „Real“ gynėjas ir klubo legenda Sergio Ramosas negalės žaisti prieš savo buvusią komandą dėl blauzdos problemų.

„Matant abiejų komandų sudėtis, tai galėtų būti ir finalas“, – teigė PSG treneris Mauricio Pochettino.

Praėjusiame sezone PSG krito pusfinalyje, kur atsitrenkė į „Manchester City“ barjerą. Paryžiaus ekipoje spaudimas yra milžiniškas, nes kosminius pinigus investuojantys savininkai nori rezultatų tarptautiniame fronte. O vienintelis tinkamas rezultatas – Čempionų lygos titulas.

Kataro šeichų valdomas Prancūzijos klubas 2020-siais krito finale prieš Miuncheno „Bayern“, tačiau prieš tai neperšoko aštuntfinalio etapo net triskart iš eilės.

Imago / Scanpix nuotr./Lionelis Messi
Imago / Scanpix nuotr./Lionelis Messi

Lionelis Messi, kuris atvyko iš „Barcelona“ komandos vasarą, pelnė penkis iš septynių savo įvarčių Čempionų lygoje, o per savo karjerą į „Real“ vartus yra suvertęs net 26 įvarčius.

„PSG bando laimėti šį titulą 50 metų, tad mes labai to norime“, – teigė M.Pochettino, kurio vadovaujama komanda Prancūzijos čempionate yra pirma ir artimiausius varžovus lenkia net 13 taškų.

„Labai gerbiame Madrido komandą, kuri yra viena geriausių pasaulyje. Juk jie nelaimi 13 europinių taurių tik dėl trenerių, laimi jas dėl visos komandos pajėgumo. Mes kovosime, daug darbo įdėjome rinkdami komandą ir siekdami savo svajonės. Tačiau „Real“, žinoma, turi patirties ir žino, kaip laimėti Čempionų lygą“, – kalbėjo paryžiečių vairininkas.

„Scanpix“ nuotr./Mauricio Pochettino
„Scanpix“ nuotr./Mauricio Pochettino

Problemų yra ir „Real“ stovykloje, mat Ferlandas Mendy ir Karimas Benzema buvo iškritę iš rikiuotės bei nepadėjo komandai pastarosiose rungtynėse Ispanijos čempionate.

Ir nors F.Mendy situacija atrodo geresnė, K.Benzema yra svarbesnis žaidėjas aikštėje, o jo šansai pasirodyti aikštėje vertinami miglotai. Puolėjas jau yra pelnęs 24 įvarčius šiame sezone.

„Esu visada pasiruošęs ir veržiuosi į aikštę, kad padėčiau savo komandai. Jei to nebūtų, būčiau pasilikęs Madride, tačiau tiesa ir ta, kad nereikia rizikuoti gauti dar vieną traumą“, – pasakojo pats K.Benzema.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema
AFP/„Scanpix“ nuotr./Karimas Benzema

Sekmadienį į aikštę vietoje K.Benzema buvo mestas nuo rugpjūčio „Real“ sudėtyje nerungtyniavęs Garethas Bale'as.

„Jo kontraktas baigiasi, – sakė Carlo Ancelotti apie puolėją iš Velso. – Galbūt praeityje jam trūko motyvacijos, bet dabar jis jaučiasi gerai ir nori baigti savo pasirodymą klube taip, kaip yra nusipelnęs. Jis padėjo Madrido klubui laimėti labai daug titulų.“

PSG ir „Real“ akistata Paryžiuje prasidės antradienį 22 val. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas