Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Principiniame „Žalgirių“ mūšyje – gynėjų įvarčiai ir lygiosios

„Kauno Žalgiris“ antradienio vakarą namų rungtynėse Marijampolėje siekė revanšo už skandalingą pralaimėjimą Vilniaus „Žalgiriui“ Supertaurės rungtynėse. To padaryti nepavyko, tačiau ir trijų taškų Vladimirui Čeburinui neatidavė Rokas Garastas – susitikimas baigėsi lygiosiomis 1:1.

Rungtynių pradžia klostėsi apylygiai abiem komandom, bet situacija pasikeitė 22-ąją minutę. Romualdas Jansonas pamušė kamuolį vidurio gynėjui Nasimui Hnidui, o šis užtaisė patranką – tunisiečio galingai smūgiuotas kamuolys vartų tinkle suspurdėjo prieš tai paglostęs skersinį.

Antrojo kėlinio pradžioje Ovidijus Verbickas neišnaudojo puikios progos padvigubinti skirtumą, o tuomet „Kauno Žalgiris“ ėmė šiepti dantis.

Galiausiai įvartis į vilniečių vartus krito. Tai vėl įvyko standartinės situacijos metu, o nuo to kenčia V.Čeburino komanda šiame sezone. Puikiai kamuolį į baudos aikštelę pakėlė Xavi Auzmendi, o Edvinas Girdvainis užtikrintai smūgiavo galva – 1:1.

Šios komandos sezoną atidarė įspūdingomis Supertaurės rungtynėmis. Tuomet Vilniaus ekipa šventė pergalę baudinių serijoje, tačiau vėliau paaiškėjo, kad teisėjas šiurkščiai suklydo neįskaitęs vieno tikslaus kauniečių smūgio.

VIDEO: Neįskaitytas „Kauno Žalgirio“ legionieriaus X.Auzmendi įvartis LFF Supertaurės baudinių serijoje

Abiem ekipom tai buvo antrosios nelaimėtos rungtynės šiame sezone. Tiesa, vilniečiai kartą patyrė pralaimėjimą, o kauniečiai dukart sužaidė lygiosiomis.

Tad „Kauno Žalgiris“ su 5 taškais kol kas yra trečias, Vilniaus „Žalgiris“ turi 4 taškus ir užima ketvirtąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas