Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

PSG laimėjo šalies taurę, tačiau K.Mbappe veide – skausmo ašaros

Stipriausia Prancūzijos futbolo ekipa Paryžiaus „Saint Germain“ toliau sėkmingai raško 2019-2020 metų sezono trofėjus, tačiau šįsyk PSG šventimą sudrumstė vieno talentingiausių pasaulio futbolininkų Kyliano Mbappe trauma, patirta būtent finaliniame susitikime prieš „Saint Etienne“, kurį favoritai laimėjo 1:0.
PSG triumfą apkartino K.Mbappe trauma
PSG triumfą apkartino K.Mbappe trauma / „Scanpix“ nuotr.

„Stade de France“ stadionas surengė pirmąsias oficialias šalies futbolo rungtynes po koronaviruso proveržio visame pasaulyje, o jas stebėti gyvai galėjo ir dalis aistruolių.

Neymaras jau 14 min. dvikovos favoritus išvedė į priekį pelnydamas, kaip vėliau paaiškėjo, vienintelį ir lemiamą rungtynių įvartį, tačiau dramatiškų įvykių taurės finale buvo ir daugiau.

Nuo 31 min. „Saint Etienne“ futbolininkai turėjo žaisti mažumoje, kadangi patyręs ekipos kapitonas Loicas Perrinas negailestingai „pervažiavo“ per kojas Kylianui Mbappe ir iš karto užsidirbo raudoną kortelę.

Deja, tačiau Prancūzijos vunderkindui finalas buvo baigtas. Čiurnos traumą patyręs K.Mbappe ant vejos raitėsi iš skausmo, o aikštę paliko nesulaikydamas dėl liūdesio ir skausmo susikaupusių ašarų.

Po įvykusio incidento vieni kitiems į atlapus kibo abiejų ekipų futbolininkai.

21-erių prancūzas galiausiai grįžo į aikštę, tačiau jau tik padedamas ramentų. Stipriai abejojama, ar K.Mbappe galės padėti Paryžiaus ekipai UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje prieš Bergamo „Atalanta“.

PSG šalies taurę į viršų kėlė 13-ąjį kartą. Šiame sezone jie taip pat jau laimėjo šalies Čempionų taurę (Trophee des Champions) ir buvo paskelbti „Ligue 1“ nugalėtojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai