Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

R.Breu treniruojamas Lietuvos futbolo jaunimas įveikė armėnus

Druskininkuose įvyko pirmos iš dviejų kontrolinių rungtynių tarp Lietuvos ir Armėnijos vaikinų iki 19 metų rinktinių, kuriose pergalę rezultatu 2:0 pelnė lietuviai.
Lietuvos U-19 vaikinų futbolo rinktinė
Lietuvos U-19 vaikinų futbolo rinktinė / LFF

Pirmajame kėlinyje lietuviai sukūrė daugiau momentų puolime nei varžovai, tačiau įvarčio pasiekti nepavyko, rašo Lietuvos futbolo federacija (LFF).

Daugiausiai grėsmės varžovų vartams kėlė Justas Paštukas ir Martynas Šetkus, o armėnai du kartus atliko baudos smūgius netoli Viliaus Šivicko ginamų vartų, bet nesėkmingai.

Į Druskininkus atvykę Lietuvos futbolo sirgaliai įvarčiu džiaugėsi 48 minutę, po mūsiškių standartinės situacijos. Armėnijos rinktinės vartininkas suspėjo atremti Romualdo Jansono smūgį, bet netrukus Nojus Vytis Audinis nukreipė kamuolį į vartus.

Vėlesnėje rungtynių stadijoje lietuviai išliko aktyvesni už varžovus, o progas įvarčiui mušti turėjo R.Jansonas, J.Paštukas ir Nidas Vosylius. Visgi, armėnai buvo arti tikslo išlyginti rezultatą 85 minutę, kuomet po kampinio varžovų smūgius teko blokuoti V.Šivickui.

Rungtynėms artėjant į pabaigą, sėkmė nusišypsojo Lietuvos rinktinei – 86 minutę Luko Jonaičio smūgiuotą kamuolį atrėmė armėnų vartininkas, bet šis rikošetu nuo gynėjo kojos įskriejo į savus vartus.

LFF nuotr./Reinholdas Breu
LFF nuotr./Reinholdas Breu

Reinholdo Breu treniruojama rinktinė dar kartą susitiks su armėnais Druskininkuose spalio 17 dieną, nuo 11 valandos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas