Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Lewandowskis atsisveikino su „Bayern“

Iš Miuncheno „Bayern“ į „Barcelona“ persikelsiantis puolėjas Robertas Lewandowskis šeštadienio rytą dar dalyvavo bavarų treniruotėje, po kurios atsisveikino su komanda.
Robertas Lewandowskis
Robertas Lewandowskis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Futbolas Sportas

Kol kas apie perėjimą oficialiai nepaskelbė nei „Bayern“, nei „Barcelona“, tačiau trumpame interviu televizijai „Sky“ lenkas Miuchene po treniruotės patvirtino kalbas apie savo išvykimą.

„Dar čia sugrįšiu ir tinkamai atsisveikinsiu su visais darbuotojais. Neturėjau daug laiko, kad tam pasirengčiau. Viskas ėmė suktis per greitai, kad galėčiau atsisveikinti su visais, – sakė R.Lewandowskis. – Po treniruočių stovyklos JAV grįšiu ir atsisveikinsiu. Be to, liko keletas kitų reikalų, kuriuos reikės sutvarkyti. Aštuoneri metai čia buvo išskirtiniai, jų neįmanoma pamiršti. Laikas Miunchene buvo puikus.“

Pasak oficialiai nepatvirtintos informacijos, lenkas į „Barcelona“ turėtų persikelti už 50 mln. eurų. Su Katalonijos klubu turėtų būti pasirašytas ketverių metų arba trejų metų su galimybe pratęsti dar vieneriems kontraktas.

Dar šį savaitgalį lenkas turėtų prisijungti prie „Barcelona“, kuri šeštadienį išvyksta į JAV. Naujoje komandoje R.Lewandowskis gali debiutuoti per ypatingas rungtynes – liepos 24-ąją Las Vegase „Barcelona“ susitiks su savo amžinu varžovu Madrido „Real“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas