Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Raudoną kortelę gavęs „Sūduvos“ treneris laukia komandos bausmės: „Bandysiu derėtis“

Marijampolės „Sūduvos“ treneris Dovydas Lastauskas rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“ užsidirbo raudoną kortelę – 30-metis specialistas antrajame kėlinyje buvo išvarytas iš techninės zonos, o po 3:3 pasibaigusio susitikimo vylėsi, jog komandos jam paskirta bausmė nebus itin griežta.

„Komandos susirinkime sakiau, kad neabejoju, jog šiandien žengsime žingsnį į priekį kaip komanda, grupė, asmenybės, – po mačo dėstė D.Lastauskas. – Tą ir padarėme. Matau kaip jie dirba kasdien, ko yra verti mano vaikinai. Pagarba už tai, ką jie paliko aikštėje. Žaidėme juk ne su bet kuo.

Džiaugiuosi, kad parodėme charakterį. Pirmam kėliny... Ohc, kaip jie mus uždarė, bet surado vaikinai jėgų, tikėjo, žaidė nosį pakėlę. Labai didžiuojuosi, kad jie leidžia man būti jų treneriu.“

Jau per pridėtą rungtynių laiką D.Lastauskas gaudė į užribį išskriejusį kamuolį, laikė jį paslėpęs už nugaros ir neatidavė varžovų saugui Yukiyoshi Karashimai.

Už tai teisėjas Kęstutis Bartuškevičius parodė 30-mečiui treneriui raudoną kortelę.

VIDEO: 2 turo santrauka: „Žalgiris“ –„Sūduva“ (2024-03-10)

„Pamačiau, kad mūsų žaidėjas nukritęs, tiesiog norėjau pristabdyti (žaidimą), – su šypsena veide pasakojo D.Lastauskas. – Lyg minėjo seminare teisėjai taisyklę, bet pamiršau tuo metu. Gavau raudoną kortelę. Nuoširdžiai sakau, nenorėjau.

Dabar gausiu baudą iš komandos, girdėjau jie jau derina, kad kažką pirkt turėsiu. Bandysiu derėtis, suvalkiečiai geri derybininkai, bandysiu šitą pateisinti. Nežinau, ar leis kapitonas, vis dėlto patyręs (36-erių Aleksandras Živanovičius). Kitaip norėjau žaidimą pristabdyti, bet taisyklės yra taisyklės. Na ką, debiutinė raudona kortelė. Tikiuosi, paskutinė.“

VIDEO: Dovydas Lastauskas: „Gausiu baudą prieš komandą – bandysiu derėtis“ (2024-03-10)

Sezoną „Sūduva“ pradėjo dviem lygiosiomis su „Šiauliais“ ir „Žalgiriu“, o kitas rungtynes jau trečiadienį namuose žais su „Panevėžiu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas