Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Real“ bėdos tęsiasi: saugui lūžo blauzdikaulis

Praėjusią savaitę dėl COVID-19 netekęs dviejų pagrindinės sudėties žaidėjų, o sekmadienį patyręs skaudų pralaimėjimą Ispanijos pirmenybėse, Madrido „Real“ klubas sulaukė ir dar vienos prastos žinios.
Federico Valverde
Federico Valverde / „Scanpix“ nuotr.

Ispanijos sostinės klubas pranešė, jog saugui Federico Valverdei diagnozuotas dešinės kojos užpakalinio blauzdikaulio lūžis.

Traumą 22-ejų urugvajietis patyrė mače prieš „Valencia“, kuriame buvo pakeistas 76-ąją minutę. „Real“ šį mačą pralaimėjo net 1:4.

Karališkasis klubas oficialiame pranešime neskelbia, kuriam laikui iš rikiuotes iškrito F.Valverde, tačiau Ispanijos žiniasklaidos teigimu, saugas nežais mažiausiai mėnesį.

Jauno žaidėjo trauma reiškia, kad jis privalės praleisti jau netrukus vyksiančias Urugvajaus rinktinės rungtynes prieš Kolumbiją ir Braziliją pasaulio čempionato atrankoje, o taip pat negalės padėti „Real“ klubui „La Liga“ ir UEFA Čempionų lygos kovose lapkričio pabaigoje ir gruodžio pirmoje pusėje.

VIDEO: „Skrieja kamuolys“: futbolas ir buitis, „Southampton“, trys keitimai Anglijoje, cirkas Valensijoje ir „Der Klassiker“

F.Valverde yra vienas svarbiausių komandos žaidėjų. Praėjusiame sezone pagrindinėje sudėtyje įsitvirtinęs saugas šį sezoną sužaidė 11 rungtynių ir įmušė tris įvarčius.

Madrido komanda kol kas su 16 taškų per 8 mačus Ispanijoje yra ketvirta, o Čempionų lygoje per tris mačus laimėjo tik sykį ir su 4 taškais B grupėje užima trečiąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai